Hækklipning - Bestil klipning af hæk her

Lad HomeBob ordne din hæk, så du kan bruge din søndag med familien. Vi tilbyder hækklipning i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Vi giver din hæk en hækklipning
HomeBob kommer og klipper din hæk

PROFESSIONEL HÆKKLIPNING

Vil du have vejens flotteste hæk uden selv at gøre noget? Hos HomeBob tilbyder vi professionel klipning og beskæring af din hæk og sikrer, at du altid får et flot resultat.
Vi rykker hurtig ud

EFFEKTIVE FAGFOLK

Vi har de dygtigste og mest effektive fagfolk med mange års erfaring i branchen. De ved derfor alt om at holde en hæk sund og rask, og vi overholder altid vores aftaler.
Vores kundeservice sidder altid klar

GOD SERVICE

Vores kunder er vigtige for os, og derfor lægger vi stor vægt på at give en personlig og professionel service. Vi sidder klar til at hjælpe med at besvare dine spørgsmål.

Få et tilbud på hækklipning

Udfyld felterne herunder med dine kontaktoplysninger – så er du et skridt nærmere et godt tilbud på hækklipning.

Hyppige spørgsmål om hækklipning:

Kan jeg få rabat på hækklipning?
Hvordan beregnes prisen på hækklipning?
Hvor ofte bør jeg få klippet min hæk?
Kan jeg få servicefradrag for hækklipning?

Det siger vores kunder


Få professionelle til at klippe hækken korrekt

KLIPNING AF HÆK

Det kræver tid at vedligeholde hækken, både fordi man bør sætte sig ind i hvornår, men også hvordan man klipper hæk. Orker du ikke at skulle sætte dig ind i alle de ting, så er der hjælp at hente. Lad os stå for at klippe eller beskære hækken, uden du selv skal gøre noget. Vores professionelle fagfolk ved alt om de mange forskellige hæktyper deres findes og sørger for, at de bliver klippet og beskåret på den helt rigtige måde, så levetiden forlænges.
Har du en dobbeltsidet hæk er det dyrere at få den klippet

HÆKKLIPNING PRISER

Prisen på at få klippet hækken afhænger af mange forskellige ting. Når vores fagfolk skal ud og klippe hæk, så skelnes der mellem klipning eller beskæring af en hæk. Hos fagfolkene er stor forskel på begrebet og prisen. Er der tale om beskæring med motorsav er prisen ofte 3-4 gange højere end, hvis hækken blot skal klippes. Hvis du vil vide mere om priser på hækklipning, så kan du besøg vores side “Hvad koster hækklipning?“.
Vi kan meget mere end bare at pudse vinduer

VI KAN MEGET MERE

Vidste du, at HomeBob kan meget mere end at klippe hæk? HomeBob er en servicevirksomhed, der gør det gnidningsfrit og økonomisk overkommeligt at få en hjælpende hånd til opgaverne omkring huset. Vi hjælper dig, så du kan få mere tid til sjovere ting. Mange af vores glade kunder får også hjælp til f.eks. tagrenderens og vinduespudsning. Det giver dig mere tid til familien og betyder samtidig, at vi kan give en endnu bedre pris.

Flere spørgsmål om hækkeklipning & beskæring af hæk

Hvornår skal jeg klippe min hæk?

Som boligejer kan det være svært at overskue og planlægge alle opgaverne omkring vedligeholdelse af hus og have. Det gælder også hækken som til tider kan synes at vokse vildt og ubehersket selvom man føler det netop er blevet klippet. Vi hjælper dig med svar på spørgsmålet: “Hvornår skal jeg klippe hæk?“.

Det bedste tidspunkt på året til at klippe hæk varierer alt efter, hvilken type hæk du har. Kender du din hæktype, kan du derfor med fordel søge svar her:

Hvordan klipper man hæk?

Opgaven med hækkeklipning kan være en vanskelig opgave og give et dårligt resultat, hvis ikke man har styr på teknikken. Vores professionelle fagfolk giver dig her en række tips til, hvordan man klipper hæk.

GUIDE: Det bedste udstyr til hækklipning

Det kan være svært at vælge det rigtige udstyr til hækklipning

Hvilken hækkeklipper er den bedste til din hæk? Skal den være med el, køre på batteri eller benzin? Eller er du mere til den klassiske hækkesaks? Bliv klogere i vores guide om udstyr til hækklipning.

Hvad er det bedste vejr til hækklipning?

Overvejer du at gå igang med hækken er det værd at overveje vejret. Visse vejrtyper er nemlig mindre oplagte, når det gælder klipning af hæk. Det kan du blive klogere på i artiklen, hvor vi besvarer spørgsmålet: “Hvad er det bedste vejr til hækklipning?“.

Reglerne om klipning af hæk

Vidste du, at du som boligejer skal følge visse regler for klipning af hæk? Det kan være en jungle at finde rundt i reglerne – og hvis du overtræder dem kan det i visse tilfælde blive en dyr affære. Bliv klogere på Reglerne om klipning af hæk.

Hækklipning og godt naboskab

Er dig og din naboen enige om, hvordan jeres fælles hæk skal klippes i toppen? Eller er I gået lidt skævt af hinanden? Ofte kan uenigheder om vedligeholdelse af en fælles hæk ende ud i nabostridigheder. Vi har derfor samlet de vigtigste regler på siden hækklipning og godt naboskab, så du ved hvad der er gældende. Du kan også søge svar omkring Hegnsloven på Retsinformation.dk.

Hvor tilbyder HomeBob hækklipning?

Hækklipning i Storkøbenhavn & Nordsjælland

Gennem vores aftaler med en lang række erfarne og dygtige fagfolk tilbyder vi hækklipning i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vi hjælper i forvejen masser af boligejere med at undgå at skulle tage det sure valg mellem at få ordnet hækken, og det at bruge tid med familien. Undgå bøvlet og lad os klippe din hæk – vi klarer selvfølgelig også bortskafning af afklippet efterfølgende. Her kan du læse mere om nogle af de steder, vi tilbyder ydelsen:

Bestil hækklipning online

Bestil hækklipning online

Søger du hækklipning online, så er du havnet det rette sted. På Homebob.dk kan du nemt og hurtigt få et tilbud på vinduespudsning og en lang række andre ydelser. Det eneste du skal gøre er at udfylde vores formular – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vil du have et tilbud på hækklipning?