Hvad koster hækklipning?

Bliv klogere på hvad hækklipning koster

Prisen på hækklipning afhænger af flere forskellige ting, og derfor er det ikke muligt bare at skrive en fast pris. Det kan være svært at finde hoved og hale i, hvad hækklipning koster, og derfor er det en god idé at sætte sig ind i, hvad priserne typisk beregnes ud fra. Nedenfor gør vi dig klogere på, hvad et tilbud på hækklipning oftest er baseret på.

Bor du i Storkøbenhavn & Nordsjælland, og vil du ikke selv vil stå for klipning eller beskæring af din hæk, kan du også bestille hækklipning fra os, så du kan få ordnet hækken.

Prisen på hækklipning beregnes typisk ud fra:

Prisen på hækklipning bliver dyrere jo længere den er

1) ANTAL METER HÆK

Længde og antallet af hække, du har, har indflydelse på prisen. Det er derfor vigtigt for vores fagfolk at vide, hvor mange meter hæk, der skal klippes, da det bliver dyrere jo mere, der skal klippes.
Har du en dobbeltsidet hæk er det dyrere at få den klippet

2) ENKELTSIDET ELLER DOBBELTSIDET HÆK

Hos mange hækklipning firmaer bliver prisen også beregnet ud fra, om du har en enkeltsidet eller dobbeltsidet hæk. En enkeltsidet hæk vil altid være billigere at klippe end en dobbeltsidet hæk.
Prisen kan variere ift. hvor høj hækken er

3) HØJDEN PÅ HÆKKEN

Ligesom prisen bliver dyrere for, hvor mange meter hæk du har og om hækken er enkeltsidet eller dobbeltsidet, så kan højden også påvirke prisen på hækklipning. Jo højere hækken er, jo dyrere bliver det.

Klipning eller beskæring af hæk?

Vidste du, at der er forskel på klipning eller beskæring af en hæk, og prisen varierer efter hvilken ydelse du skal have foretaget? Mange boligejere ved ikke, der er forskel, men når man snakker med en fagmand, så er der faktisk stor forskel, og det gør sig også gældende på prisen.

Klipning af en hæk er typisk en let trimning af hækken, som kan tages med en hækkeklipper eller -saks og koster derfor ikke ligeså meget. Hvis din hæk er vokset godt til og der skal tages meget af, så er det oftest en noget større opgave tidsmæssigt, men man er også nødt til at bruge en sav eller motorsav for at kunne klippe de tykkere grene over. Hvis du er interesseret i at læse mere om, hvilket udstyr, der er godt at bruge til hækklipning, så læs mere her på siden udstyr til hækklipning.

Derfor bør du betale for at få din hæk klippet

Kender du det med, at hækken bare vokser derudad, men du orker ikke at skulle bruge din tid på at klippe den? Hos mange husejere fylder det rigtigt meget, og det er tit en kedelig tjans, der bare skal overstås. Udover det er kedeligt, hårdt og ikke mindst tidskrævende, så er der også andre ting, der kan tale for at betale en professionel fagmand for klippe din hæk. Læs mere om, hvorfor det godt kan betale sig nedenfor.

Undgå at komme til skade

Det er ikke altid helt ufarligt at klippe hæk selv. Derfor er det en god idé at have styr på sikkerheden, da rigtig mange kommer til skade ved selv at ordne det. Faktisk er hækklipning det havearbejde som flest danskere kommer til skade med. Ofte er det hækkeklipper og -saks som danskerne kommer til skade med, men der sker også langt alvorligere skader på hoved og nakke, fordi folk falder ned fra stiger.

Få klippet din hæk korrekt

Har du en hæk der skal klippes, så er det ikke helt ligegyldigt, hvordan du griber det an. Det er nemlig rigtig vigtigt at vide, hvilken hæk du har, da forskellige hække kræver forskellig vedligeholdelse og beskæring. Det er ikke altid noget man som husejere tænker over, men det kan i værste fald ødelægge din hæk, hvis ikke du sætter dig ind i det. Læs mere om hvordan du klipper din hæk rigtigt her. 

Få professionelle til at klippe hækken korrekt
Med en professionel hækklipper sikrer du, at din hæk bliver klippet korrekt.

Slip for besværet med at komme af med affaldet

Når du endelig har fået klippet din hæk, så venter der dig en masse grenaffald, som ikke lige forsvinder af sig selv. Det kan nemlig tage lang tid at samle sammen, og når det så er gjort, så venter der typisk også en tur til genbrugsstationen. Hvis du betaler dig fra at få klippet din hæk, kan du få fagfolkene til at tage grenaffaldet med, men det kan have indflydelse på prisen. Nogle firmaer har bortskaffelse af grenaffald indregnet i prisen, hvor andre tager et ekstra gebyr.

Har du brug for hækklipning?

Trænger din hæk til en kærlig hånd og vil du gerne undgå alt bøvlet, der følger med? Lad HomeBob klippe og beskære din hæk, så du i stedet kan bruge tiden på sjovere ting.

Vores fagfolk er professionelle og har stor ekspertise og erfaring med hækklipning. Det betyder, at de præcis ved, hvordan hække skal klippes og beskæres, så de holder sig sunde og fremstår bedst muligt. Så tager de selvfølgelig også gerne affaldet med, så du slipper for en tur på genbrugstationen. Nedenfor kan du nemt og hurtigt få en pris på hækklipning, og vores fagfolk og kundeservice er altid til at få fat på, hvis du sidder inde med spørgsmål.

Vidste du iøvrigt, at du kan få servicefradrag for hækklipning? Det betyder at du i sidste ende slipper for at betale endnu mindre for at få klippet din hæk. Læse mere om fradrag på hækklipning her.

Få et uforpligtende tilbud på hækklipning?