Fliserens - Bestil rensning af fliser her

Vi renser dine fliser, så de bliver næsten som nye. Få en professionel til at gøre arbejdet. Vi tilbyder fliserens i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Vi tilbyder fliserens af dine fliser
Homebob tilbyder fliserens

EFFEKTIV FLISERENS

HomeBob tilbyder professionel rensning af dine fliser. Fliserensning er den bedste måde at give fliserne nyt liv, og så bliver din terrasse og din have endnu mere indbydende.
Vi rykker hurtig ud

ET PERFEKT RESULTAT

Vores fagfolk har mange års erfaring med fliserens og leverer altid et perfekt resultat. Sig farvel til de triste fliser og glæd dig til at nyde synet, når fliserne bliver næsten som nye.
Vores kundeservice sidder altid klar

PERSONLIG SERVICE

Har du spørgsmål til fliserens er vores kundeservice klar til at besvare dem, og vores fagfolk øser også gerne ud af deres erfaring, når de udfører opgaven hos dig.

Fliserens gør en kæmpe forskel

Terrasse før fliserens

FORVANDLING AF TRIST TERRASSE…

Dine fliser er udsat for vind og vejr året. Dermed bliver de med tiden grimme at se på og medtagne, hvis ikke de bliver vedligeholdt ordentligt. Det kan være svært at undgå, at fliserne bliver angrebet af alger, mos og flisepest, hvilket er med til at ødelægge flisernes belægning.
Terrasse efter fliserens

… TIL NY OG SOMMERKLAR TERRASSE

Efter en gang fliserens vil du næsten ikke kunne genkende dine fliser. Vores professionelle rensning af fliser er en yderst effektiv og holdbar metode til at forlænge flisernes levetid. Dermed er du klar til mange hyggelige stunder på terrassen fremover og tilmed forøges værdien af dit hus.

FÅ ET TILBUD PÅ FLISERENS

Udfyld felterne herunder, og vi vender hurtigt tilbage med et skarpt tilbud på fliserens.

Er du i tvivl om noget – så ring til os på 70 20 30 23
(Åbent i hverdagene fra 10-14)

Hyppige spørgsmål om fliserens:

Hvordan beregnes mit tilbud på fliserens?
Hvorfor er det vigtigt at få renset fliser?
Kan jeg få servicefradrag for fliserens?

Det siger vores kunder

Hvordan foregår det?

Først renser vi dine fliser

Trin 1 – Rensning af fliserne

Fliserne renses for snavs, mos, alger og flisepest. Vi benytter specialudviklet udstyr, som renser fliserne i stedet for at spule dem. Med en højtrykrenser er der nemlig risiko for at ødelægge belægningen på fliserne.
Derefter påfører vi algebehandling

Trin 2 – Påføring af algebehandling

Efter rensningen påføres en algebehandling, så eventuelle alger i flisernes fuger og porer bliver nedbrudt. En algebehandling forebygger og forlænger resultatet af fliserens.
Imprægnering af fliser

Trin 3 – Imprægnering af fliserne

Derefter imprægnerer vi dine fliser. Det giver fliserne en beskyttende overflade, der gør fliserne modstandsdygtige overfor vand og snavs. Imprægnering holder i op til flere år, afhængig af det slid som imprægneringen udsættes for.
Påfejning af fugesand

Trin 4 – Påfejning af fugesand

Når dine fliser bliver renset vil det sandet mellem fliserne blive skyllet op. Derfor leverer vi fugesand, så du kan fylde fugerne op igen, når imprægneringen er tørret. Du blot skal feje sandet ud i fugerne med en kost. Sandet er med til at stabilisere fliserne, så de ikke bliver løse og mindsker også risikoen for mos og ukrudt.
Rensning af fliser

RENSNING AF FLISER

Det er vigtigt at sørge for jævnlig rensning af fliser, hvis de skal fremstå pæne og ikke udsættes for slid fra f.eks. alger, mos og flisepest. Du kan selv rense fliser, men vær opmærksom på, at du har den nødvendige viden og det rigtige udstyr inden du eventuelt går i gang. Er du i tvivl bør du overlade opgaven til professionelle fagfolk – så slipper du for alt bøvlet og kan bruge tiden på noget andet og sjovere. Vil du vide mere om, hvordan du holder dine fliser pæne kan du læse mere om rensning af havefliser eller rensning af terrassefliser.

Få en fair fliserens pris hos HomeBob

FÅ EN FAIR FLISERENS PRIS

Vi hjælper i forvejen mange kunder i Storkøbenhavn og Nordsjælland med fliserens. Derfor kan vi tilbyde dig fordelagtige priser på fliserens. Mange små og store firmaer tilbyder fliserens, og det kan nogle gange være svært at finde rundt i junglen af priser og tilbud. Lad dig ikke lokke af lave priser, men vær opmærksom på, hvad et tilbud inkluderer. Husk også på, at du kan servicefradrag for fliserens, så i sidste ende vil din pris være lavere end den du betaler i første omgang.

HomeBob tilbyder flere forskellige ydelser til boligen

HOMEBOB KAN MERE END FLISERENS

Vidste du, at HomeBob tilbyder andre ydelser end bare fliserens? HomeBob er en servicevirksomhed, der gør det gnidningsfrit og økonomisk overkommeligt at få en hjælpende hånd til opgaverne omkring huset. Vi hjælper dig, så du kan få mere tid til andre og sjovere ting. Mange af vores glade kunder får også hjælp til f.eks. vinduespudsning og hækklipning. Det giver dig mere tid til familien, ro i sindet og betyder samtidig, at vi kan give en endnu bedre pris.

Vil du have et tilbud på fliserens?