VINDUESPUDSNING – BESTIL VINDUESPUDSER HER

Privat vinduespudsning i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vi sørger for rene vinduer - og vi kan komme med kort varsel.

Vi sørger for udvendig vinduespudsning
Vi tilbyder at pudse dine vinduer

PROFESSIONEL VINDUESPUDSNING

Lad HomeBob stå for en professionel pudsning af dine vinduer. Vi leverer altid et 100% tilfredsstillende resultat uden streger eller sæberester på vinduerne.
Vi rykker hurtig ud

EFFEKTIVE VINDUESPUDSERE

Vores dygtige vinduespudsere er klar til at rykke hurtigt ud. De er effektive og sætter altid en ære i at levere et stykke arbejde i en høj kvalitet og til den aftalte tid.
Vores kundeservice sidder altid klar

GOD SERVICE

Vores kunder er vigtige for os, og derfor lægger vi stor vægt på at give en personlig og professionel service. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at besvare dine spørgsmål.

FÅ ET TILBUD PÅ VINDUESPUDSNING

Indtast venligst kontaktinfo nedenfor og giv os lidt flere oplysninger om dine vinduer på den efterfølgende side, så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

OBS: Vi kan desværre ikke hjælpe dig, hvis du bor i lejlighed. Vi hjælper husejere med at få klaret en lang række opgaver omkring boligen – herunder vinduespudsning/vinduespolering.

Er du i tvivl om noget – så ring til os på 70 20 30 23.
(Åbent i hverdagene fra 10-14)

Hyppige spørgsmål om vinduespudsning:

Hvordan beregnes mit tilbud på vinduespudsning?
Hvor ofte bør jeg få pudset mine vinduer?
Kan jeg få servicefradrag for vinduespudsning?

Hvad siger vores kunder?

Vi oplever en øget efterspørgsel på faste aftaler på vinduespudsning og besøger typisk vores mange glade kunder fire eller seks gange om året.

Det skyldes i stigende grad, at folk ønsker at bruge tiden på noget og gerne betaler for den luksus, det er nyde synet af rene vinduer – helt uden at have rørt en finger.

Se hvad de siger om os her:

Desuden minder vi dig om, at der er servicefradrag for vinduespudsning, som gør, at du i sidste ende sparer lidt ift. prisen.

Vi polerer dine vinduer

KVALITETS VINDUESPOLERING

Det er svært og ofte tidskrævende at holde sine vinduer rene, hvis du vil have dine vinduer helt perfekte uden striber og pletter. Vi hjælper med vinduespolering og tager os grundigt af dine vinduer. Vi pudser og polerer dine vinduer, og så sørger vi selvfølgelig også for at tørre dine vindueskarme grundigt af bagefter. Udover at det pynter og giver ro i sjælen kan jævnlig vinduespolering også være med til at forlænge vinduernes levetid.
Vinduespudser priser varierer efter flere faktoraer

VINDUESPUDSER PRISER

Prisen på vinduespudsning afhænger af mange forskellige ting. Vi behandler derfor alle henvendelser individuelt, så du får den helt rigtige pris. Når en vinduespudser skal ud og pudse dine vinduer, så bliver der i prisen taget højde for antal vinduespartier og ruder, antal plan og om der er tale om udvendig og indvendig pudsning. Hvis du vil vide mere om priser på vinduespolering/pudsning af vinduer, så kan du besøge vores side “hvad koster vinduespudsning?“.
Vi kan meget mere end bare at pudse vinduer

VI KAN MEGET MERE

Vidste du, at HomeBob kan meget mere end at pudse vinduer? HomeBob er en servicevirksomhed, der gør det gnidningsfrit og økonomisk overkommeligt at få en hjælpende hånd til opgaverne omkring huset.  Vi hjælper dig, så du kan få mere tid til sjovere ting. Mange af vores glade kunder får også hjælp til f.eks. tagrenderens og hækklipning. Det giver dig mere tid til familien og betyder samtidig, at vi kan give en endnu bedre pris.

Flere spørgsmål om vinduespudsning

GUIDE: Hvordan pudser man vinduer?

Der findes mange gode råd og gamle husmortips om, hvordan man pudser vinduer for at få det flotteste resultat. Hvilket udstyr skal man bruge og hvad er den bedste blanding? For at gøre op med nogle af skrønerne og dele erfaringerne fra vores professionelle vinduespudsere har vi skrevet et par guides, hvor du kan finde svar på dine spørgsmål om, hvordan man pudser vinduer. Dem kan du læse her:

Læs mere om hvordan man pudser vinduer

Hvilket udstyr bruger man til vinduespudsning?

Hvis vinduespudsningen skal give et godt resultat afhænger det af udstyret, der benyttes. Der findes masser af godt udstyr, som den klassiske indsæber, skraberen og kluden, men der findes også ting til at pudse vinduer med, som primært er forbeholdt professionelle vinduespudsere. Det gælder eksempelvis udstyr som vaskeanlæg og den nye vinduespudserrobot / pudse vinduer maskine. Læs mere om vinduespudser udstyr.

Hvad pudser man vinduer i?

Der findes mange opskrifter på sæbeblanding til vinduespudsning, og nogle virker bedre end andre. Få svaret på spørgsmålet ”Hvad pudser man vinduer i?” her.

GUIDE: Hvad er det bedste vejr at pudse vinduer i?

Det er muligt at pudse vinduer i alt slags vejr. Dog skal der tages visse forholdsregler, hvis du skal pudse vinduer i frostvejr eller tænker at pudse vinduer i solskin. Det kan du blive meget klogere omkring i vores guides om at:

Hvor tilbyder HomeBob vinduespudsning?

Vi tilbyder vinduespudsning i Storkøbenhavn og Nordsjælland

Vores erfarne vinduespudsere dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Uanset om du søger en vinduespudser i Slangerup eller er på jagt efter vinduespudsning i Brøndby kan vi helt sikkert hjælpe dig.

De følger også gerne GPS’en ned af Køge Bugt Motorvejen, så du kan få besøg af en vinduespudser i Køge eller en kan få hjælp til vinduespudsning i Greve. Vi hjælper allerede mange boligejere med vinduespudsning i Roskilde, og fra vores base som vinduespudser i Ballerup hjælper vi også med vinduespudsning i Hvidovre og omegn.

Du kan ligeledes være forsikret om, at vi vil være den foretrukne vinduespudser i Hillerød samt slå vores navn fast som vinduespudser i Gentofte og hele vejen op ad kysten til når der efterspørges en vinduespudser i Helsingør. Kort sagt: Bor du i vores område, er der gode chancer for, at vi kan hjælpe dig med renere vinduer.

Bestil vinduespudsning online

Bestil vinduespudsning online

Søger du vinduespudsning online, så er du havnet det rette sted. På Homebob.dk kan du nemt og hurtigt få et tilbud på vinduespolering og en lang række andre ydelser. Det eneste du skal gøre er at udfylde vores formular – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vil du have et tilbud på vinduespudsning?