VINDUESPUDSER – FÅ ET TILBUD PÅ VINDUESPUDSNING

Privat vinduespudsning i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vi sørger for rene vinduer - og vi kan komme med kort varsel.

Vi sørger for udvendig vinduespudsning
Vi tilbyder at pudse dine vinduer

PROFESSIONEL VINDUESPUDSNING

Lad HomeBob stå for en professionel pudsning af dine vinduer. Vi leverer altid et 100% tilfredsstillende resultat uden streger eller sæberester på vinduerne.
Vi rykker hurtig ud

EFFEKTIVE VINDUESPUDSERE

Vores dygtige vinduespudsere er klar til at rykke hurtigt ud. De er effektive og sætter altid en ære i at levere et stykke arbejde i en høj kvalitet og til den aftalte tid.
Vores kundeservice sidder altid klar

GOD SERVICE

Vores kunder er vigtige for os, og derfor lægger vi stor vægt på at give en personlig og professionel service. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at besvare dine spørgsmål.

FÅ ET TILBUD PÅ VINDUESPUDSNING

Indtast venligst kontaktinfo nedenfor og giv os lidt flere oplysninger om dine vinduer på den efterfølgende side, så vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

OBS: Vi kan desværre ikke hjælpe dig, hvis du bor i lejlighed. Vi hjælper husejere med at få klaret en lang række opgaver omkring boligen – herunder vinduespudsning.

Er du i tvivl om noget – så ring til os på 70 20 30 23.
(Åbent i hverdagene fra 10-14)

Hyppige spørgsmål om vinduespudsning:

Hvordan beregnes mit tilbud på vinduespudsning?
Hvor ofte bør jeg få pudset mine vinduer?
Kan jeg få servicefradrag for vinduespudsning?

Hvad siger vores kunder?

Vi oplever en øget efterspørgsel på faste aftaler på vinduespudsning og besøger typisk vores mange glade kunder fire eller seks gange om året.

Det skyldes i stigende grad, at folk ønsker at bruge tiden på noget andet og gerne betaler for den luksus, det er nyde synet af rene vinduer – helt uden at have rørt en finger.

Se hvad de siger om os her:

Desuden minder vi dig om, at der er servicefradrag for vinduespudsning, som gør, at du i sidste ende sparer lidt ift. prisen.

HomeBob sørger for perfekt vinduespudsning

FÅ BESØG AF EN DYGTIG VINDUESPUDSER

Er du blevet træt af at pudse vinduerne selv? Eller trænger du til at prøve en anden vinduespudser? Så var det måske en ide at få besøg af en dygtig vinduespudser fra HomeBob! Vi hjælper med vinduespolering og tager os grundigt af dine vinduer. Vi pudser dine vinduer, og så sørger vi selvfølgelig også for at tørre kanterne grundigt af bagefter. Udover at det pynter og giver ro i sjælen kan jævnlig vinduespudsning også være med til at forlænge vinduernes levetid.
Vinduespudser priser varierer efter flere faktoraer

VINDUESPUDSER PRISER

“Hvad koster vinduespudsning?” er et spørgsmål vi tit får. Svaret kommer dog an på mange forskellige ting, hvilket er årsagen til, at vi behandler alle nye henvendelser individuelt. Prisen varierer fra bolig til bolig pga. forskellen i antallet af vinduespartier og ruder, antal plan og om der er tale om udvendig og/eller indvendig pudsning. Udfyld formularen og fået et tilbud eller læs mere om priser på vinduespudsning af vinduer på vores side “hvad koster vinduespudsning?“.
Vi tilbyder vinduespudsning i Storkøbenhavn og Nordsjælland

VINDUESPUDSER I NORDSJÆLLAND & STORKØBENHAVN

Bestil en vinduespudser via formularen ovenfor, hvis du bor i Nordsjælland eller Storkøbenhavn. Vores vinduespudsere dække hele området fra Køge mod syd til Gilleleje mod nord – og ikke mindst området fra Roskilde og Skibby mod vest og alle byer i Storkøbenhavn. Vi holder os fra selve København og Indre By for ikke at spilde for meget tid i bilkøer ligesom vi holder os fra at pudse vinduer i lejligheder – vi vil nemlig også gerne hjælpe med hækklipning, rensning af tagrender og meget andet.

Vinduespudsning – det skal du vide

Lær teknikken: Hvordan pudser man vinduer?

Nettet bugner af gode råd og gamle husmortips om, hvordan man pudser vinduer for at få det flotteste resultat. Hvad er det bedste udstyr til opgaven, og hvad er den bedste sæbevandsblanding? Vi gør op med nogle af skrønerne og deler her erfaringerne fra vores professionelle vinduespudsere. Læs vores udførlige guides, hvor du kan finde svar på dine spørgsmål om, hvordan man pudser vinduer. Se mere nedenfor:

Læs mere om hvordan man pudser vinduer

Hvilket udstyr bruger man til vinduespudsning?

Hvis du vil have et godt resultat med vinduespudsningen, så afhænger det af udstyret, du benytter. Der findes masser af kvalitetsudstyr for den almindelige husejer, som f.eks. den klassiske indsæber, skraberen og kluden, men der findes også ting til at pudse vinduer med, som primært er forbeholdt professionelle vinduespudsere. Det gælder blandt andet mere avanceret udstyr såsom vaskeanlæg og den nymoderne vinduespudserrobot / pudse vinduer maskine. Læs mere om vinduespudser udstyr.

Hvad pudser man vinduer i?

Der findes utallige opskrifter på sæbeblanding til vinduespudsning, og nogle har en bedre effekt end andre. Du kan få svar på spørgsmålet ”Hvad pudser man vinduer i?” her.

GUIDE: Hvad er det bedste vejr at pudse vinduer i?

I udgangspunktet kan man pudse vinduer i alt slags vejr. Der skal dog tages nogle forholdsregler, hvis man f.eks. skal pudse vinduer i frostvejr eller tænker at pudse vinduer i solskin. Hvad disse forholdsregler er, kan du blive meget klogere på via vores guides om at:

Hvor tilbyder HomeBob vinduespudsning?

Vi tilbyder vinduespudsning i Storkøbenhavn og Nordsjælland

Vores erfarne vinduespudsere dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Uanset om du søger en vinduespudser i Slangerup eller er på jagt efter vinduespudsning i Brøndby kan vi helt sikkert hjælpe dig.

De følger også gerne GPS’en ned af Køge Bugt Motorvejen, så du kan få besøg af en vinduespudser i Køge eller en kan få hjælp til vinduespudsning i Greve. Vi hjælper allerede mange boligejere med vinduespudsning i Roskilde, og fra vores base som vinduespudser i Ballerup hjælper vi også med vinduespudsning i Hvidovre og omegn.

Du kan ligeledes være forsikret om, at vi vil være den foretrukne vinduespudser i Hillerød samt slå vores navn fast som vinduespudser i Gentofte og hele vejen op ad kysten til når der efterspørges en vinduespudser i Helsingør. Kort sagt: Bor du i vores område, er der gode chancer for, at vi kan hjælpe dig med renere vinduer.

Bestil vinduespudsning online

Bestil vinduespudsning online

Søger du vinduespudsning online, så er du havnet det rette sted. På Homebob.dk kan du nemt og hurtigt få et tilbud på vinduespudsning og en lang række andre ydelser. Det eneste du skal gøre er at udfylde vores formular – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vil du have et tilbud på vinduespudsning?