VINDUESPUDSER – FÅ ET TILBUD PÅ VINDUESPUDSNING

Privat vinduespudsning i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vi sørger for rene vinduer - og vi kan komme med kort varsel.

Er du træt af at bøvle med vinduespudsning?

Vinduespudsning kan være både tidskrævende og bøvlet selv at skulle stå for, og derfor overlader mange opgaven til os, så de i stedet kan bruge tiden på sjovere ting. Som vinduespudser med mange års erfaring hjælper vi hver dag mange husejere med at pudse vinduer. Du kan hurtigt og nemt få et tilbud på vinduespudsning ved at udfylde vores formular nedenfor.


Vi tilbyder at pudse dine vinduer

PROFESSIONEL VINDUESPUDSNING

Er du på jagt efter professionel vinduespudsning? Så er du landet det rette sted. Lad HomeBob stå for pudsning af dine vinduer, så du i stedet kan lave andre ting.

Vi går højt op i kvaliteten og leverer altid et 100% tilfredsstillende resultat uden streger eller sæberester på vinduerne.
Vi rykker hurtig ud

EFFEKTIV VINDUESPUDSER

Vores dygtige vinduespudsere er klar til at rykke hurtigt ud. Vi hjælper mange husejere med at pudse vinduer i Storkøbenhavn og Nordsjælland og vil også gerne tage dig med på ruten.

Overlad trygt opgaven til os, og dine vinduer kommer til at skinne som aldrig før efter et besøg af vores vinduespudser.
Vores kundeservice sidder altid klar

FÅ ET TILBUD HURTIGT OG NEMT

Du kan hurtigt og nemt få et tilbud på vinduespudsning ved at udfylde vores formular nedenfor. Når du har udfyldt formularen modtager du et skræddersyet tilbud på din mail.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, så skriv eller ring til os – vi sidder klar til at hjælpe dig!

FÅ ET TILBUD PÅ VINDUESPUDSNING

Udfyld blot formularen og giv os lidt flere oplysninger om dine vinduer på den næste side. Så tager vi et kig på din bolig på nettet vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.
OBS: Vi kan desværre ikke hjælpe dig, hvis du bor i lejlighed.

Er du i tvivl om noget, så skriv til os på chatten.
(Åbent i hverdagene fra 9-15)

Hvad siger vores kunder?

Som erfaren vinduespudser i Storkøbenhavn og Nordsjælland er vi meget vellidt af vores kunder. Vi elsker at besøge vores mange kunder i området, som har brug for hjælp til vinduespudsning. Vi får mange pæne ord med på vejen – se bare her:


Hyppige spørgsmål om vinduespudsning:

Hvordan beregnes mit tilbud på vinduespudsning?
Hvor ofte bør jeg få pudset mine vinduer?
Kan jeg få servicefradrag for vinduespudsning?
HomeBob sørger for perfekt vinduespudsning

FÅ BESØG AF EN DYGTIG VINDUESPUDSER

Er du blevet træt af at pudse vinduerne selv? Eller trænger du til at prøve en anden vinduespudser? Så var det måske en ide at få besøg af en dygtig vinduespudser fra HomeBob! Vi hjælper med vinduespolering og tager os grundigt af dine vinduer. Vi går højt op i vinduespudsning og kvaliteten er i top, når vi har været i gang. Desuden er det også godt for dine vinduer med jævnlig pudsning, da det er med til at forlænge vinduernes levetid. Gør noget godt for dig selv og dine vinduer med et besøg af vores dygtige vinduespudsere.
Vinduespudser priser varierer efter flere faktoraer

VINDUESPUDSNING PRISER

“Hvad koster vinduespudsning?” er et spørgsmål vi tit får. Svaret kommer dog an på mange forskellige ting, hvilket er årsagen til, at vi behandler alle nye henvendelser individuelt. Prisen varierer fra bolig til bolig pga. forskellen i antallet af vinduespartier og ruder, antal plan og om der er tale om udvendig og/eller indvendig pudsning. Udfyld formularen og fået et tilbud eller læs mere om priser på vinduespudsning af vinduer på vores side “hvad koster vinduespudsning?“.
Vi tilbyder vinduespudsning i Storkøbenhavn og Nordsjælland

VINDUESPUDSER I NORDSJÆLLAND & STORKØBENHAVN

Bestil en vinduespudser via formularen ovenfor, hvis du bor i Nordsjælland eller Storkøbenhavn. Vores vinduespudsere dække hele området fra Køge mod syd til Gilleleje mod nord – og ikke mindst området fra Roskilde og Skibby mod vest og alle byer i Storkøbenhavn. Vi holder os fra selve København og Indre By for ikke at spilde for meget tid i bilkøer ligesom vi holder os fra at pudse vinduer i lejligheder – vi vil nemlig også gerne hjælpe med hækklipning, rensning af tagrender og meget andet.

Vinduespudsning – det skal du vide

Lær teknikken: Hvordan pudser man vinduer?

Nettet bugner af gode råd og gamle husmortips om, hvordan man pudser vinduer for at få det flotteste resultat. Hvad er det bedste udstyr til opgaven, og hvad er den bedste sæbevandsblanding? Vi gør op med nogle af skrønerne og deler her erfaringerne fra vores professionelle vinduespudsere. Læs vores udførlige guides, hvor du kan finde svar på dine spørgsmål om, hvordan man pudser vinduer. Se mere nedenfor:

Læs mere om hvordan man pudser vinduer

Hvilket udstyr bruger man til vinduespudsning?

Hvis du vil have et godt resultat med vinduespudsningen, så afhænger det af udstyret, du benytter. Der findes masser af kvalitetsudstyr for den almindelige husejer, som f.eks. den klassiske indsæber, skraberen og kluden, men der findes også ting til at pudse vinduer med, som primært er forbeholdt professionelle vinduespudsere. Det gælder blandt andet mere avanceret udstyr såsom vaskeanlæg og den nymoderne vinduespudserrobot / pudse vinduer maskine. Læs mere om vinduespudser udstyr.

Hvad pudser man vinduer i?

Der findes utallige opskrifter på sæbeblanding til vinduespudsning, og nogle har en bedre effekt end andre. Du kan få svar på spørgsmålet ”Hvad pudser man vinduer i?” her.

GUIDE: Hvad er det bedste vejr at pudse vinduer i?

I udgangspunktet kan man pudse vinduer i alt slags vejr. Der skal dog tages nogle forholdsregler, hvis man f.eks. skal pudse vinduer i frostvejr eller tænker at pudse vinduer i solskin. Hvad disse forholdsregler er, kan du blive meget klogere på via vores guides om at:

Hvor tilbyder HomeBob vinduespudsning?

Vi tilbyder vinduespudsning i Storkøbenhavn og Nordsjælland

Vores erfarne vinduespudsere dækker hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Uanset om du søger en vinduespudser i Slangerup eller er på jagt efter vinduespudsning i Brøndby kan vi helt sikkert hjælpe dig.

De følger også gerne GPS’en ned af Køge Bugt Motorvejen, så du kan få besøg af en vinduespudser i Køge eller en kan få hjælp til vinduespudsning i Greve. Vi hjælper allerede mange boligejere med vinduespudsning i Roskilde, og fra vores base som vinduespudser i Ballerup hjælper vi også med vinduespudsning i Hvidovre og omegn.

Du kan ligeledes være forsikret om, at vi vil være den foretrukne vinduespudser i Hillerød samt slå vores navn fast som vinduespudser i Gentofte og hele vejen op ad kysten til når der efterspørges en vinduespudser i Helsingør. Kort sagt: Bor du i vores område, er der gode chancer for, at vi kan hjælpe dig med renere vinduer.

Bestil vinduespudsning online

Bestil vinduespudsning online

Søger du vinduespudsning online, så er du havnet det rette sted. På Homebob.dk kan du nemt og hurtigt få et tilbud på vinduespudsning og en lang række andre ydelser. Det eneste du skal gøre er at udfylde vores formular – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vil du have et tilbud på vinduespudsning?