Ydelser til din bolig og have

Er du træt af lange opgavelister, dårlig samvittighed, bøvl med koordinering og planlægning af besøg af fagfolk? Få et tilbud fra HomeBob - hurtigt & nemt!

HomeBob's fagfolk står klar til at hjælpe dig

HomeBob tilbyder hjælp til vedligeholdelse af din bolig og have. Vi kører i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Læs mere om vores forskellige ydelser her:

VIL DU IKKE HELLERE BRUGE DIN TID PÅ NOGET ANDET?

Få mere tid til sjov og leg
HomeBob er specialister i ydelser uden for og omkring din bolig. Vi kan hjælpe dig med at få klaret en masse af tingene på den opgaveliste du og alle andre boligejere typisk har – hvad enten det er den der hænger på køleskabet eller den konstant nagende dårlige samvittighed i hovedet.

Ville du ikke være dejligt, hvis du inden for få dage kunne få klaret en masse af de ting du normalt ville udskyde – helt uden at løfte en finger? Og samtidig få det til en overkommelig pris?

Vi tilbyder en lang række faste ydelser som f.eks. vinduespudsning, hækklipning, bortkørsel af haveaffald og tagrenderens samt en række ekstra ydelser som f.eks. træfældning, fliserens og bortkørsel af affald. Så kan du bruge tiden på sjovere ting i stedet!