Tagrenderens – Bestil rensning af tagrender her!

Slip for besværet og undgå tilstoppede tagrender. HomeBob gennemgår og renser tagrender i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Vi sørger for en effektiv tagrensning af dine tagrender

Derfor er tagrenderens vigtigt

Mange husejere tænker ikke over, hvor vigtigt det er at få renset tagrender på deres hus, og det kan i sidste ende blive en dyr affære at lade dem stå til.

Dine tagrender er hvert år udsat for store mængder regn og sne, og derfor er det vigtigt med velfungerende tagrender, som kan aflede vandet. Vi anbefaler at gennemgå og rense dem mindst én gang om året.

Vidste du at

 • Tilstoppede tagrender kan give følgeskader i form af råd og svamp
 • Taget på et almindeligt hus udsættes hvert år for 100 tons nedbør
 • Vedligeholdelse af dine tagrender kan forlænge husets levetid
 • Forsikringselskaberne ikke altid dækker skaderne på dit hus, hvis ikke du har vedligeholdt dine tagrender

Rensning af tagrender gør en forskel

Vi tager førbilleder af dine tagrender

FØR BILLEDE

I løbet af året bliver dine tagrender udsat for nedbør, vind og vejr. De bliver ofte fyldt med blade, grene og andet snavs, som kan stoppe tagrenden til.
Vi tager efterbilleder af dine tagrender når vi har været der

EFTER BILLEDE

Med tagrenderens bliver dine tagrender støvsuget for snavs og kommer til at fremstå næsten som nye. Dermed undgår du potentielle skader på dit hus.

PRISEN FOR TAGRENDERENS

Er du fast kunde hos HomeBob får du 300 kr. i rabat på den samlede pris – det skal du blot informere os om i formularen, når du bestiller.

Vores faste priser for huse og rækkehuse med max. to etager:
0-100 m2: kr. 1.299,-
100-200 m2: kr. 1.499,-
200-300 m2: kr. 1.799,-

Ekstra bygninger som f.eks. en garage: kr. 399,- pr. stk.

Alle priser for gennemgang og rensning af tagrender er inklusive moms, kørsel og bortskaffelse af affald.

OBS: Er din bygning større end 300 m2 eller med mere end to plan (f.eks. etagebyggeri), så udfyld formularen og vi regner et tilbud til dig.

SKAL VI RENSE TAGRENDER HOS DIG?

Udfyld felterne herunder så du kan få gennemgået og renset dine tagrender.

OBS: Har du skjulte tagrender, tagrendenet eller andre forhindringer, hvor vores støvsuger ikke kan komme til i tagrenderne – kan vi desværre ikke rense dine tagrender.

Er du i tvivl om noget – så ring til os på 61 30 01 50 

Det siger vores kunder

Vi gennemgår og renser tagrender for rigtig mange glade kunder i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Læs de flotte ord vi får med på vejen her:


Værd at vide om rensning af tagrender

Tagrenderens der udføres af professionelle fagfolk

TAGRENDERENS FOR PRIVATE – UNDGÅ EN UTÆT TAGRENDE

Vores erfarne fagfolk sørger altid for et perfekt resultat og efterlader dine tagrender i en flot stand, som var de vores egne. Du skal selvfølgelig ikke bekymre dig om oprydning – Vi rydder op og kører affaldet på affaldspladsen i henhold til korrekt og miljørigtig bortskafning.

Vi tager førbilleder af dine tagrender

RENSNING AF TAGRENDER NORDSJÆLLAND & STORKØBENHAVN

Vi har mange kunder i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Derfor kan vi tilbyde dig fordelagtige priser på tagrenderens. Skal du med på ruten næste gang vi er i dit lokalområde er det blot at få udfyldt formularen – så modtager du nemt og hurtigt et tilbud.

Vi tager efterbilleder af dine tagrender når vi har været der

TAGRENDERENS MED TAGRENDESUGER INKL. FØR/EFTER BILLEDER

Vi renser dine tagrender uden brug af stige eller lift. Med vores specialbyggede tagrendesugere kan vi nemt og sikkert undgå tilstoppede tagrender, og du får dokumentation med før og efter billeder af dine tagrender via det lille kamera monteret på sugeren.

GUIDE TIL RENSNING AF TAGRENDER

Det er vigtigt at holde dine tagrender fri for blade, skidt og snavs, da du ellers risikerer, at de stopper til og flyder over. Det kan resultere i vandskader på dit hus, som kan koste dyrt og tage lang tid at udbedre. Og har du ikke sørget for at rense dine tagrender, kan du risikere, at forsikringen ikke dækker.

Dine tagrender er hvert år udsat for store mængder regn og sne, og derfor er det vigtigt med velfungerende tagrender, som kan aflede vandet. Vi anbefaler derfor at gennemgå og rense dem mindst en gang om året.

Vidste du, at tilstoppede tagrender kan give følgeskader i form af råd og svamp?

UDFORDRINGER VED TAGRENDERENSNING

Skal du have renset tagrender er første udfordring, at de sidder højt oppe. Er du heldig kan de nås fra en stige, men det kræver stadig, at du ikke har det dårligt med højder – og opgaven bliver kun sværere at magte med årene.

Sidder tagrenderne højt oppe eller er de svært tilgængelige af andre årsager anbefaler vi, at du får en fagmand til at rense dem for dig. Du skal dog stadig være opmærksom på, at følgende forhindringer kan gøre opgaven vanskelig:

 • Hvis du har skjulte/indvendige tagrender.
 • Hvis tagrenderne er beskyttet med duepigge, fuglegitter, bladfang eller lignende.
 • Hvis taget på dit hus rager langt ud over tagrenderne, så det er svært at nå ned i tagrenden.
 • Hvis der er forhindringer på jorden i form af f.eks. træer og buske, som gør det svært at komme ind til huset.
 • Hvis det for nylig har været frost, så snavs og blade i din tagrende er svært at få løsnet.
 • Hvis du bor i rækkehus og har fælles tagrende med dine naboer kan du være afhængig af, at deres tagrender også er renset, så vandet kan løbe fra i begge retninger.
HomeBob kommer og renser dine tagrender
Tagrenderens kan medvirke til at forlænge levetiden på dit hus.

TAGRENDESUGEREN KAN TAGE DET MESTE

Med en professionel tagrendesuger kan man med fødderne solidt plantet på jorden udføre rensning af tagrender. Er der fri adgang til din tagrender kan den fjerne det meste snavs og blade, men vær opmærksom på, at den ikke kan klare:

 • Puds, betonstykker eller tagsten, der er for tungt til at suge op.
 • Små planter og træer, der vokser i tagrenden, som følge af grov misligholdelse.
 • Rensning af nedsløbsrør eller sandfangsbrønde. Disse vil dog stadig oftest kunne besigtiges, så du kan se om de trænger til rensning.
 • Rengøring af tagrender – den renser dem for snavs, men de kan stadig se beskidte/sorte ud, hvis der i længere tid har ophobet sig snavs i dem. Det er dog udelukkende kosmetisk, hvis tagrenderne er beskidte – funktionaliteten vil i de fleste tilfælde være intakt.

BRUG FOR HJÆLP TIL RENSNING AF TAGRENDER?

Gider du ikke bruge tiden på rensning af dine tagrender eller er opgaven for stor en mundfuld, så kan vi udføre den professionelt, sikkert og effektivt. Vi har mange års erfaring med en lang række hustyper og kan således klare de fleste opgaver omkring tagrenderens.

Skal vi rense dine tagrender?