Træfældning - Få et tilbud på fældning af træer

Lad os fælde eller beskære dit træ, så du slipper for besværet. Vi rykker ud i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Skal du have fældet et træ? Så kontakt HomeBob
HomeBob tilbyder at beskære og fælde dit træ

SIKKER FÆLDNING AF TRÆER

Lad HomeBob hjælpe dig med at fælde og beskære dit træ, så du undgår at komme til skade. Uanset om det er et træ der skal fældes, topkappes eller beskæres, så er sikkerhed vigtigt for os.
Vi rykker hurtig ud

PROFESSIONEL TRÆFÆLDNING & BESKÆRING

Er dit træ blevet for stort og tager det for meget lys? Så kan vi hjælpe dig med at fjerne det sikkert. Vores fagfolk er professionelle og er udannet til at udføre alle former for træfældning, beskæring og stub-/rodfræsning.
Vores kundeservice sidder altid klar

GOD SERVICE

Har du spørgsmål til træfældning eller beskæring af dit træ, så tøv ikke med at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe med at besvare dine spørgsmål. Vi lægger stor vægt på at give en personlig og professionel service.

FÅ ET TILBUD PÅ TRÆFÆLDNING

Udfyld venligst felterne herunder – så er du et skridt nærmere at få taget hånd om fældning eller beskæring af dit træ.

Hyppige spørgsmål om træfældning:

Hvordan beregnes mit tilbud på træfældning/beskæring af træer?
Hvordan undgår I skader på mit hus?
Kan jeg få servicefradrag for træfældning/beskæring af træer?

Det siger vores kunder

HomeBob tilbyder træfældning i Nordsjælland og Storkobenhavn

TRÆFÆLDNING NORDSJÆLLAND

Om du ønsker at give dine træer mere lys og luft samt en mere harmonisk krone eller om du ønsker at fælde dem på den mest forsvarlige måde, så tilbyder vi alle former for træfældning og beskæring af dit træ. Vi kører i Storkøbenhavn og Nordsjælland og du kan trygt lade vores fagfolk tage hånd om alle former for beskæring og fældning af dit træ. Vi lægger stor vægt på udføre et godt stykke arbejde, hvor kvalitet og sikkerhed er helt i top. Derfor udføres arbejdet også af uddannede fagfolk, som har det korrekte sikkerhedsudstyr.
Bliv klogere på træfældning priser

TRÆFÆLDNING PRIS

Det kan være svært, at finde ud af hvad det præcist koster at få fældet et træ. Prisen på træfældning kan variere meget fra træ til træ. Der flere ting som spiller en stor rolle i beregningen for den pris for fældning af et træ. Blandt andet kan adgangsforholdene og højden på træet spille ind på den træfældning pris du får. Du kan også betale dig for bortskaffelse af grenaffaldet efter træfældning. Hvis du vil vide mere om priser på træfældning, så kan du besøg vores side “træfældning pris“.
Vi kan meget mere end at fælde træer

VI KAN MEGET MERE

Vidste du, at HomeBob kan meget mere end at fælde og beskære træer? HomeBob er en servicevirksomhed, der gør det gnidningsfrit og økonomisk overkommeligt at få en hjælpende hånd til opgaverne omkring huset. Vi hjælper dig, så du kan få mere tid til sjovere ting. Mange af vores glade kunder får også hjælp til f.eks. fliserens og vinduespudsning. Det giver dig mere tid til familien og betyder samtidig, at vi kan give en endnu bedre pris.

GUIDE TIL TRÆFÆLDNING & BESKÆRING AF TRÆER

I vores guide nedenfor kan du blive klogere på træfældning og beskæring af træer. Vi har samlet det de fleste søger svar på indenfor træfældning og beskæring.

TRÆFÆLDNING OG BESKÆRING

Nogen gange kan der være behov for både beskæring af træer og træfældning. Det kan være nødvendigt at beskære et træ, hvis det er blevet for tæt i toppen eller har grene der er til fare for omgivelserne. Læs mere om kronereduktion og beskæring af træer, hvor du også finder vores guide “alt hvad du skal vide om beskæring af træer”

Bliv klogere på kronereduktion og beskæring af træer

Fældning og beskæring af birketræ

Har du et birketræ som du gerne selv vil beskære eller fælde? Så kan du læse meget mere om hvornår det bedst at beskære et birketræ, hvilke udstyr du skal bruge og hvordan man bærer sig ad. Bliv meget klogere med på vores side “Fældning og beskæring af birketræ“.

Beskæring af træ pris

Hvis du gerne vil vide hvordan priserne på beskæring af træer typisk bliver beregnet udfra, så kan du blive meget klogere på vores side “Beskæring af træer pris“.

Klipning og beskæring af æbletræer

Mange danskere har sikkert et eller flere æbletræer i deres have, men det er de færreste der ved hvordan de skal bære sig ad med klipning og beskæring af et æbletræ. Vi har derfor lavet en side med alle de bedste råd til blandt andet hvornår man bør beskære det og hvordan man beskærer æbletræer. Læs mere her om “Klipning og beskæring af æbletræer“.

Læs de gode råd om klipning og beskæring af et æbletræ

Klipning og beskæring af blommetræ

Ligesom med æbletræer så er blommetræer også noget mange husejere har i deres haver. Vi har samlet de gode tips fra vores fagfolk, hvis du vil igang med klipning eller beskæring af dine blommetræer. Du kan læse meget mere her på siden “Klipning og beskæring af blommetræ

TRÆFÆLDNING OG STUBFRÆSNING

Vil du helt af med træet ifm. fældning eller hvis en tidligere fældning har efterladt en stub skal du have udført stubfræsning. Skal du også have bugt med rødderne kan det være nødvendigt med rodfræsning du kan læse mere om både stubfræsning og rodfræsning i vores guide.

HomeBob udfører stubfræsning og rodfræsning

Rodfræsning og stubfræsning priser

Det kan ligesom med træfældning eller beskæring af et træ være svært at skrive en præcis pris på stub-/rodfræsning. Der er flere ting som spiller ind på prisen og det vil vi forsøge at gøre dig klogere på. Læs vores side “Rodfræsning og stubfræsning priser“.

TRÆFÆLDNING OG TOPKAPNING

Topkapning – også kendt som styning – er en teknik, hvorved træer beskæres kraftigt for at kunne danne nye skud. Det er dog ikke altid den bedste løsning for træet. Læs mere om topkapning og styning af træer.

Læs mere om topkapning og styning af træer på vores side
Vil du have et tilbud på træfældning?