Rodfræsning og stubfræsning priser

Vil du vide mere om rodfræsning og stubfræsning priser? På siden her gør vi dig klogere på, hvordan et tilbud på rodfræsning og stubfræsning typisk bliver beregnet.

HomeBob hjælper med stubfræsning og rodfræsning

Prisen på stubfræsning og rodfræsning afhænger af flere forskellige faktorer ligesom på træfældning, og derfor er det ikke muligt bare at skrive en fast pris. Det kan være svært at finde ud af hvad det præcist koster at få stubfræset eller rodfræset sine træstubbe/rødder, og derfor er det en god idé at sætte sig ind i, hvad priserne typisk beregnes ud fra. Nedenfor gør vi dig klogere på, hvad et tilbud på oftest er baseret på.

Rodfræsning og stubfræsning priser beregnes typisk udfra:

Adgangsforholdene kan have indflydelse på prisen

1) Adgangsforhold?

Adgangsforholdene er et vigtigt element i forhold til at estimere opgavens omfang og dermed har indflydelse på prisen. Det kræver en bredde på ca. 90 centimeter at kunne få en stubfræser ind og så er det også vigtigt at vide, om der er trapper eller andre udfordringer for at nå frem til stubben.
Når et tilbud beregnes bliver der taget højde for hvor mange stubbe der skal fjernes

2) Hvor mange rødder eller træstubbe skal der fræses?

Et andet vigtigt element der har indflydelse på den pris der indregnes i tilbud, er hvor mange rødder eller træstubbe der skal fjernes. Størrelsen på stubben har også noget at sige i forhold til prisen.
Hvis affaldet skal tages med koster det ekstra

3) Oprydning efter stub- og rodfræsning?

Der kan i et tilbud kan der også indgå oprydning i prisen. Nogle vælger at benytte sig af beholde det overskydende træflis til deres bede og derfor har det også indflydelse på prisen.

Hvad koster stubfræsning?

Som beskrevet ovenfor, er der flere ting som spiller en stor rolle i beregningen af prisen på et stubfræsning tilbud. Det handler i sidste ende om den tid en opgave tager, og derfor kan det være svært at give en præcis pris på, hvad stubfræsning koster. Dog er ikke altid, at det kun handler om tiden i et tilbud på stubfræsning.

Nogle fagmænd skal først ud for at besigtige opgavens omfang før de kan give et tilbud, og der indregner de også kørsel i prisen. Det kan medføre højere priser end du behøver gå med til. I visse tilfælde kan det også koste dig ekstra, hvis du vil have opgaven udført hurtigt i stedet for at vente en uge eller to til fagmanden har tid. Hvis du vil vide mere om stubfræsning og rodfræsning, så læs meget mere på vores “stubfræsning og rodfræsning” side.

Hvad er en god rodfræsning pris?

Det kan være svært som boligejer, at finde rundt i, hvad en god pris på rodfræsning egentlig er. Dog vil en rodfræsning pris altid være unik, da det er forskelligt fra opgave til opgave og derfor er det også svært at skrive en fast pris. Man kan måske godt lade sig lokke af gode tilbud, men det er vigtigt at huske på, at lav pris ikke altid hænger sammen med et veludført arbejde. Vi anbefaler, at du altid er opmærksom på, hvilken ydelse du reelt køber, samt læser vilkår og betingelser igennem inden du slår til.

Hvilket firma skal jeg vælge?

Om du vælger den lokale fagmand, som driver virksomheden alene eller et af de større og mere etablerede firmaer til at udføre opgaven er selvfølgelig op til dig selv. Der kan være fordele og ulemper ved begge. Der findes rigtig mange firmaer som tilbyder stub- og rodfræsning, og derfor kan det være svært at finde ud af om den pris, de angiver, er i den lave eller høje ende.

Det du skal være opmærksom på, er hvad prisen inkludere, da der som tidligere beskrevet er mange ting, som kan spille ind på prisen for stubfræsning. Ved stubfræsning og rodfræsning anbefaler vi, at du kigger efter professionelle fagfolk, der er uddannet og certificerede træplejere til sådan nogle opgaver. Derudover kan også være en fordel at se efter om firmaet har forsikringer, der kan dække skader, der kan opstå i forbindelse med arbejdet.

Det kan være svært at finde ud af hvad et godt tilbud på stubfræsning er
Vælg fagfolk der har sikkerheden i top til, at stubfræse træstubbe og rødder for dig.

Det kan også være en fordel at undersøge, hvad andre skriver om de forskellige firmaer på f.eks. sociale medier, Google eller Trustpilot. Det giver som regel et godt billede af, hvem der leverer et godt stykke arbejde, og hvem du måske bør undgå.

Billig stubfræsning er ikke altid løsningen

Det er ikke altid du skal vælge den billigste på market til stubfræsning. Det kan være fristende at takke ja til et billigt tilbud på stubfræsning eller benytte sig af gør-det-selv-løsninger, men vær opmærksom på at få det gjort rigtigt. I værste fald kan det være du selv kan komme til skade eller hvis du får valgt et firma med en billig løsning, kan det være der ikke med det samme er mulighed for at anlægge græs eller lignende lige der hvor stubben stod.

Vil du have et tilbud på stubfræsning?

HomeBob tilbyder stubfræsning og rodfræsning i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vi har de dygtigste uddannede fagfolk, der er forsikret og altid sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde. Vi benytter professionelt udstyr til alle opgaver som udføres skånsomt med størst mulig hensynstagen til underlag, underbeplantning og omkringliggende materiel. Vi efterlader et godt resultat hver gang.

Du kan nemt og hurtigt få et tilbud, og vores fagfolk og kundeservice er altid til at få fat på i tilfælde af, at du har spørgsmål til stubfræsning og rodfræsning.

Må vi give dig et tilbud på stub- eller rodfræsning?