Stubfræsning og rodfræsning

Har du en irriterende træstub som du bare gerne vil have fjernet? HomeBob udfører stubfræsning og rodfræsning i Storkøbenhavn og Nordsjælland.

HomeBob hjælper med stubfræsning og rodfræsning


HomeBob tilbyder at beskære og fælde dit træ

PROFESSIONEL STUB- OG RODFRÆSNING

Lad HomeBob stå for professionel stubfræsning og rodfræsning af dit træ. Vi har stor erfaring med alle former for træfældning og stub- og rodfræsning.
Vi rykker hurtig ud

SIKKER STUBFRÆSNING OG RODFRÆSNING

Er du i tvivl om hvordan du skal bære dig ad med stubfræsning og rodfræsning? Så lad HomeBob klare opgaven for dig. Vores fagfolk er specialister – vi fjerner stubbe, professionelt og sikkert.
Vores kundeservice sidder altid klar

GOD SERVICE

Vil du gerne høre mere om stubfræsning og rodfræsning, så tøv ikke med at kontakte os på telefon eller mail. Vi sidder klar til at hjælpe dig med at besvare dine spørgsmål.

FÅ ET TILBUD PÅ STUBFRÆSNING OG RODFRÆSNING

Udfyld felterne herunder, og vi vender hurtigt tilbage med et skarpt tilbud på stub- og rodfræsning af dit træ.

OBS: Vil du gerne vide mere om stubfræsning og rodfræsning læs mere her.

Er du i tvivl om noget – så ring til os på 70 20 30 23.
(Åbent i hverdagene fra 10-14)

Hyppige spørgsmål om stubfræsning og rodfræsning:

Hvordan beregnes mit tilbud på stubfræsning og rodfræsning?
Hvorfor bør jeg bruge en fagmand til stubfræsning og rodfræsning?
Kan jeg få servicefradrag på stubfræsning og rodfræsning?

Det siger vores kunder

Hvad er forskellen på stubfræsning og rodfræsning?

Som helt almindelig husejer, kan det svært at finde rundt i om det hedder stubfræsning eller rodfræsning. Den største forskel er, hvis du har en træstub, der skal skal fjernes, så er der tale om stubfræsning. Ved rodfræsning er træstubben måske fjernet, men så kan der være et omfattende rodsystem under jorden, som ikke er til at se med det blotte øje. Der kan være rigtig mange gode grunde til at anvende stubfræsning og rodfræsning, så du kan slippe af med den træstub og rødder, der kan være generende i din have.

Fjerne træstub – Hvordan fjerner man en træstub?

Du står og kigger ud i din have, men det eneste du lægger mærke til, er en irriterende træstub der stikker op. Det er frustrerende og samtidig kan være rigtig hårdt og tidskrævende, hvis du selv tænker at skulle igang med at fjerne træstubben. Vi har derfor udvalgt to metoder nedenunder billedet, som du kan benytte dig af, hvis du ønsker at fjerne din træstub.

Læs mere om hvordan du kan fjerne en træstub
Har du irriterende træstubbe i haven, kan stubfræsning være en rigtig god løsning.

1) Brug en stubfræser

En stubfræser har store gummihjul, hvilket betyder, at den sagtens kan kan komme rundt og fræse de fleste steder. På stubfræseren er der monteret en rund klinge, som består af skarpe savklinger. En stubfræser er klart den mest effektive og hurtigste måde at fjerne stubben på. Man fræser simpelthen stubben i stykker, og det anbefales, at man fræser ca. 30 cm ned under jorden, så der mulighed for at anlægge græs oven på. Inden du begynder at fræse skal du være opmærksom på, om der er ledninger i jorden som du kan komme til at fræse over. Du kan læse mere om fordelene ved en stubfræser nedenfor.

2) Pak træstubben ind i plastik

En anden metode til, hvordan du kan fjerne en træstub får du her. Der findes nemlig et trick, hvor du pakker træstubben ind i plastik, så den simpelthen over tid vil rådne. Inden du pakker den ind i plastik, skal du først grave jorden op omkring stubben og derefter kan du bruge en motorsav til at fræse træstubben ned til ca. 10 centimeter under jorden. Derefter pakker du den ind i plastik. Dog skal du have massere af tålmodighed, da denne metode godt kan tage et par år før træstubben er rådnet op.

Hvorfor vælge en stubfræser?

En stubfræser fjerner din træstub/rødder på den forholdsvis mest skånsomme måde, og så er det også billigere end, hvis du f.eks. skal have en lastbil med grab ud for at tage stubben op med rødder. Derudover er der også andre fordele ved at vælge en stubfræser:

  • En stubfræser efterlader ingen skader i haven.
  • En stubfræser kan komme ind stort set alle steder.
  • Du kan hurtigere plante nyt græs eller bed der hvor stubben stod.
  • Efter stubfræsning kan du bruge træflis i dine blomsterbede.
En stubfræser en en effektiv måde at få fjernet en stub på.
En stubfræser er den mest effektive måde at fjerne en træstub på.

Hvad er rodfræsning?

Du har måske fået fjernet en træstub tidligere eller ved omplantning i et bed støder du måske på et omspændende rodsystem, som ikke lige er til at få op. Så vil du måske have behov for en rodfræsning, så du kan få fjernet de irriterende rødder, som generer dig i dit havearbejde. Ved rodfræsning kan du få fjernet alle typer af rødder, modsat stubfræsning, hvor de får lov at blive langt under jorden. Man er med andre ord sikker på, at når man rodfræser, så skyder gamle rødder ikke igen.

Stubfræsning/rodfræsning pris – Hvad koster det typisk?

Det er svært at sige hvad stubfræsning og rodfræsning præcist koster, da det afhænger af mange forskellige faktorer. Når der udregnes priser bliver der blandt andet taget højde for, adgangsforhold, hvor mange rødder eller træstubbe, der skal fræses, hvor store træstubbene er og om affaldet skal bortskaffes bagefter. Hvis du vil vide mere om priser på stub- og rodfræsning, så kan du besøge vores side “rodfræsning og stubfræsning priser“.

Få hjælp til stubfræsning/rodfræsning

Har du en træstub, som efterhånden har været en del af din have for længe og orker du ikke selv at bøvle med det? Så kan det være du skal overveje at få professionel hjælp til stub- og rodfræsning. Vi har erfarne fagfolk som ved, hvordan man fjerner træstubbe og rødder på en skånsom måde. Derudover er vores fagfolk uddannet, så sikkerheden er i top, og de tager altid hensyn til haven og dens beplantning. Få et uforpligtende tilbud i dag.

Vil du have et tilbud på stub- eller rodfræsning?