Vinduespolering - Få et tilbud her!

Privat vinduespolering i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vi sørger for rene vinduer - og vi kan komme med kort varsel.

Vinduespolering i Nordsjælland og Storkøbenhavn
Vi tilbyder at pudse dine vinduer

PRIVAT VINDUESPOLERING

Vi tilbyder vinduespolering i private hjem – dog ikke til folk, der bor i lejlighed. Vi hjælper husejere med at undgå bøvlet og kan derfor hjælpe med at klippe hække, rense tagrender og meget andet.
Vi rykker hurtig ud

FÅ HURTIGT ET TILBUD

Du kan hurtigt få et tilbud ved at udfylde vores formular. Det er lige til – og vi vender hurtigt tilbage med et skræddersyet tilbud på vinduespolering!
Vores kundeservice sidder altid klar

UNDGÅ ALT BØVLET

Vi tilbyder vinduespolering på faste aftaler uden binding, og det hele kører automatisk og uden bøvl. Har du spørgsmål vender vi altid hurtigt tilbage til dig.

FÅ ET TILBUD PÅ VINDUESPOLERING

Udfyld blot formularen og giv os lidt flere oplysninger om dine vinduer på den næste side. Så tager vi et kig på din bolig på nettet vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

OBS: Vi kan desværre ikke hjælpe dig, hvis du bor i lejlighed.

Er du i tvivl om noget – så skriv til os på chatten.
(Åbent i hverdagene fra 9-15)

Vi har masser af glade kunder

Vi elsker glade kunder, og vores kunder elsker os. Se bare, hvad de skriver om os på Trustpilot:


Hyppige spørgsmål om vinduespolering:

Hvordan beregnes mit tilbud på vinduespudsning?
Hvor ofte bør jeg få pudset mine vinduer?
Kan jeg få servicefradrag for vinduespudsning?
Vinduespolering Nordsjælland og Storkøbenhavn

VINDUESPOLERING I NORDSJÆLLAND & STORKØBENHAVN

Vores erfarne og dygtige vinduespudsere dækker et stort område og servicerer hver uge kunder i Nordsjælland og Storkøbenhavn. Vi kører til Køge mod syd og til Gilleleje mod nord – til Roskilde og Skibby mod vest og alle byer i Storkøbenhavn. Selve København og Indre By holder vi os fra, da vores vinduespudsere helst vil undgå at sidde fast i trafikken.
Vinduespolering priser varierer fra bolig til bolig. Få et tilbud her

VINDUESPOLERING PRISER

Prisen på vinduespolering afhænger af mange forskellige ting. Vi behandler derfor alle henvendelser individuelt, så du får den helt rigtige pris. Når en vinduespudser skal ud og pudse dine vinduer, så bliver der i prisen taget højde for antal vinduespartier og ruder, antal plan og om der er tale om udvendig og indvendig pudsning. Hvis du vil vide mere om vinduespolering priser, så kan du besøge vores side “hvad koster vinduespudsning?“.
Vinduespolering (privat) er vores spidskompetence

VINDUESPOLERING HOS PRIVATE

Det er svært og ofte tidskrævende at holde sine vinduer rene, hvis du vil have dine vinduer helt perfekte uden striber og pletter. Vi hjælper med privat vinduespolering og tager os grundigt af dine vinduer. Vi pudser og polerer dine vinduer, og så sørger vi selvfølgelig også for at tørre kanterne grundigt af bagefter. Hyppig vinduespolering holder dine vinduer i topform og medvirker til at forlænge vinduernes levetid.

Værd at vide om vinduespolering

Vinduespolering betød oprindeligt, at man polerede ruden i stedet for at pudse den. Det foregik ved indvaskning af ruden med sæbevandsblanding, og derfor mere fin polering af ruden med en bomuldsklud i stedet for at skrabe sæbevandet af, som man typisk gjorde, når der var tale om vinduespudsning.

Nutildags bruges vinduespolering og vinduespudsning i samme betydning – nemlig det at få rene og flotte vinduer helt uden striber. Kun i sjældne tilfælde er der reelt tale om klassisk vinduespolering – nemlig, når der er tale om buet glas, matteret glas eller mosaik-vinduer, hvor det er meget svært at få et tilfredsstillende resultat kun ved brug af skraber.

GUIDE: Hvordan pudser man vinduer?

Der findes mange gode råd og gamle husmortips om, hvordan man bedst udfører vinduespolering. Hvilket udstyr skal man bruge og hvad er den bedste sæbevandsblanding? Vi gør op med de mange skrøner og har fået vores erfarne vinduespudsere til at dele deres bedste tips med os. Dem kan du få i vores forskellige guides, der handler om, hvordan man pudser vinduer. Dem kan du læse her:

Læs mere om hvordan man pudser vinduer

Hvad er det bedste vinduespolering udstyr?

Hvis vinduespoleringen skal give et tilfredsstillende resultat kommer det helt an på, hvad for noget udstyr, der benyttes. Det kræver lidt forskelligt udstyr, så som den uundværlige indsæber, skraberen og kluden, men der findes også andre og mere avancerede ting til at pudse vinduer med, som primært er forbeholdt professionelle vinduespudsere. Det gælder eksempelvis udstyr som vaskeanlæg, der bruges til at nå vinduer meget højt oppe eller som er svært tilgængelige, og den nye vinduespudserrobot / “pudse vinduer maskine”, der sættes på ruden og klarer opgaven helt automatisk. Læs mere om vinduespolering udstyr.

Hvad bruger man til at pudse vinduer i?

Der er mange forskellige opskrifter på sæbevandsblandinger til vinduespolering, og nogle virker helt klart bedre end andre. Læs om de forskellige blandinger og få svar på spørgsmålet ”Hvad pudser man vinduer i?” her.

TIP: Hvad er det bedste vejr at pudse vinduer i?

Vi bliver tit spurgt om vinduespolering ift. forskellige vejrtyper, og det korte svar er: Det kan lade sige gøre at pudse vinduer i alt slags vejr, hvis blot man tager nogle forholdsregler. Skal du pudse vinduer i frostvejr eller tænker du at pudse vinduer i solskin, så kan du blive meget klogere i vores guides her:

Hvor i landet tilbyder HomeBob vinduespolering?

Vi tilbyder vinduespudsning i Storkøbenhavn og Nordsjælland

HomeBobs vinduespudsere dækker et stort område. Nedenfor kan du se nogle af de steder, vi udfører vinduespolering:

Vil du have et tilbud på vinduespolering?