Vinduespudsning priser - Hvad koster vinduespudsning?

Vil du vide mere om vinduespudser priser? Bliv klogere på siden her eller lad os regne et tilbud til dig.

Priser på vinduespudsning afhænger af flere forskellige faktorer. Det er derfor ikke muligt at sige, at man betaler en fast pris pr. m2 bolig eller for tiden det tager at pudse alle vinduer, men begge dele spiller ind.

Der findes en skov af firmaer og enkeltpersoner, der tilbyder vinduespudsning til private, og det kan være svært at finde ud af om den vinduespudsning pris, de angiver, er i den lave eller høje ende.

Bliv klogere på vinduespudser priser længere nede på siden eller udfyld vores formular – så får du hurtigt og nemt et tilbud!


FÅ ET TILBUD PÅ VINDUESPUDSNING

HomeBob tilbyder vinduespudsning i Storkøbenhavn & Nordsjælland. Ønsker du et tilbud, så udfyld blot formularen her og giv os lidt flere oplysninger om dine vinduer på den næste side. Så tager vi et kig på din bolig på nettet vender vi tilbage med et tilbud hurtigst muligt.

OBS: Vi kan desværre ikke hjælpe dig, hvis du bor i lejlighed.

Er du i tvivl om noget, så skriv til os på chatten.
(Åbent i hverdagene fra 9-15)

Hvad siger vores mange glade kunder?


Vinduespudser priser beregnes typisk ud fra:

Få de reneste og mest poleret vinduer med vores vinduespudsere

1) ANTAL VINDUESPARTIER & RUDER

Jo flere vinduespartier og ruder, du har, jo længere tid tager det at pudse alle vinduer. Derudover tager det f.eks. længere tid pudse et dannebrogsvindue med mange små ruder end en terrassedør med én stor rude.

Vi tilbyder vinduespudsning i to plan

2) ANTAL PLAN

Er din bolig i et plan eller skal vinduespudseren rundt med en stige for at nå højere op? Sidstnævnte er tidskrævende, da et vinduesparti på 1. sal kan kræve, at en stige flyttes flere gange for nå ud i begge sider.

Er der behov for vinduespudsning indendørs?

3) UDVENDIG / INDVENDIG VINDUESPUDSNING

Udvendig vinduespudsning kan i mange tilfælde klares uden beboerne er hjemme. Indvendig pudsning kræver mere koordinering, og der kan være forhindringer i form af planter og møbler som gør opgaven mere tidskrævende.

Vinduespolering priser måles i tid

Som beskrevet ovenfor er det tydeligt, at tid spiller en stor rolle i beregningen af vinduespudser tilbud. Små huse i et plan med enkle vinduestyper koster selvfølgelig mindre end murermestervillaer i to plan med vinduespartier bestående af mange mindre ruder. 

Du skal dog huske på, at det ikke kun handler om tiden, det tager at få pudset dine vinduer. Nogle vinduespudsere skal først ud for at besigtige dit hus før de kan give et tilbud og indregner også kørsel i prisen. Det kan medføre højere priser end du behøver gå med til. I visse tilfælde kan det også koste dig ekstra, hvis du vil have en vinduespudser forbi inden for et par dage i stedet for at vente en uge eller to til vinduespudseren har tid.

Vi hjælper dig til at gennemskue vinduespudser priser og sikrer, at du finder den helt rigtige vinduespudser
En god vinduespudser tager sig tid til at udføre opgaven ordentligt og sørger altid for en god kommunikation før, under og efter opgaven.

Hvad er en god vinduespudser pris?

Når du som boligejer skal finde en vinduespudser er det nemt at lade sig lokke af gode tilbud med f.eks. “50% rabat 1. måned”, “Få 1. måned gratis” eller lignende. Det er dog vigtigt at huske på, at en lav pris ikke nødvendigvis går hånd i hånd med et stykke veludført arbejde.

Firmaer, der lokker med disse tilbud, har nemlig ofte blot et mål om flere kunder i butikken, og der kan det nogen gange gå lidt for stærkt, hvilket kan medføre et resultat, du i sidste ende ikke helt er tilfreds med. 

Vidste du, at du kan få servicefradrag for vinduespudsning? Læse mere om vinduespudser fradrag her.

Vinduespudsning priser – Hvad koster vinduespudsning?

Der er forskel på, hvor lang tid det tager at pudse vinduer i hhv. et mindre rækkehus eller et palæ på over 300 m2. Det fremgår også tydeligt, hvis man undersøger vinduespudsning priser hos forskellige vinduespudsere.

Derudover skal du være opmærksom på, at du ofte kan få en mere fordelagtig pris, hvis du indgår en fast aftale med vinduespudseren om besøg f.eks. fire eller seks gange om året. Det er nemlig lettere at planlægge end bestilling af vinduespudsning fra gang til gang. Du skal blot være opmærksom på, at du ikke binder dig til for meget og fortsat har den fornødne fleksibilitet, det kræver, for at du kan få pudset vinduer.

I øvrigt kan vinduespolering priser variere, hvis du har:

  • Forsatsvinduer, hvor der skal pudses imellem glassene
  • Udestue, orangeri eller lignende
  • Ovenlysvinduer

Vil du have svar på spørgsmålet “Hvad koster det at få pudset vinduer?”, så udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud.

Hvilken vinduespudser skal jeg så vælge?

Om du vælger den lokale vinduespudser som driver biksen alene eller et af de større vinduespudser firmaer er selvfølgelig op til dig selv. Der kan være fordele og ulemper ved begge.

Vælger du en lokal vinduespudser kan du drage fordel af, at han/hun ikke behøver køre lange afstande og nemt kan få dig med på ruten af eksisterende kunder i området. Ulempen er dog, at du i tilfælde af sygdom hos vinduespudseren ikke kan få pudset vinduer, og den type enkeltmandsvirksomhed må også somme tider kæmpe ekstra for at holde skindet på næsen pga. hård konkurrence fra større firmaer.

Større vinduespudser firmaer er mindre sårbare i tilfælde af sygdom, men kan til tider være mindre personlige i det du kan ende som bare endnu en kunde blandt mange hundrede eller måske tusinde kunder. Antallet af kunder gør dog, at disse firmaer sjældent må lukke ned pga. konkurrence, og du kan derfor holde fast i samme vinduespudser, hvis du finder den rigtige.

Få besøg af HomeBobs lokale vinduespudser

Hvem er den rigtige vinduespudser for dig?

Den rigtige vinduespudser handler ikke om, hvorvidt du vælger et stort vinduespudser firma eller en enkeltmands vinduespudser. Det er ikke sikkert, at du finder den vinduespudser, der er den rigtige for dig i første forsøg. Det kan være, at kommunikationen var mangelfuld eller at opgaven ikke blev udført tilfredsstillende.

Du er ikke i tvivl, når du finder den rigtige. Du er tryg ved, at vinduespudseren leverer et ordentligt stykke arbejde, du slipper for bøvlet med at skulle finde en ny og undgår at havne i kløerne på den forkerte vinduespudser.

Er HomeBob den rigtige vinduespudser for dig?

HomeBob tilbyder vinduespudsning i Storkøbenhavn & Nordsjælland. Vi samarbejder med de dygtigste lokale vinduespudsere, der alle sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde. Vi giver garanti på alt arbejde, vi udfører og har som mål, at boligejere skal undgå alt bøvlet. Du kan nemt og hurtigt få et tilbud, og vores fagfolk og kundeservice er altid til at få fat på i tilfælde af, at du har spørgsmål til vinduespudsning. Vi har masser af glade kunder og vil med glæde tage dig med på ruten.

Vil du have et gratis tilbud på vinduespudsning?