Om HomeBob

Hvem er HomeBob? Og hvad kan vi hjælpe dig med? Læs om det og meget andet her!

Når der skal styr på boligen kontakt HomeBob

Hvem er HomeBob?

HomeBob er din leverandør af alle ydelser uden for hjemmet. Navnet hentyder ikke til én enkeltperson, men et servicefirma, hvor vi har samlet en lang række dygtige fagfolk og samarbejdspartnere, der kan deres håndværk og giver dig garanti for veludført arbejde og en god kundeoplevelse.

Vi har derfor samlet en række ydelser, der dækker de flestes behov. Ydelser, du nemt kan bestille med få klik, og som leveres med garanteret kvalitet og til en særdeles attraktiv pris. Det sidste kan lade sig gøre, fordi vi har mange kunder og kan drive en effektiv virksomhed uden spildtid. Desuden har vi fokus på at være digitale og holder kommunikation såvel som fakturaer digitalt – dermed undgår vi en masse papirspild. Læs mere om vores fokus på klimaet på Klimaprofilen.dk.

Hvad betyder HomeBobs garanti?

Vi giver dig garanti på veludført arbejde, da vi har udvalgt de bedste fagfolk til at arbejde for os. Hos os er kvaliteten i højsædet, og vi betragter ikke opgaven som fuldført før du er tilfreds. Vi holder det, vi lover, og du slipper for at ringe rundt til en masse forskellige firmaer. Og så har vi selvfølgelig styr på alle relevante certificeringer og nødvendige forsikringer.

Kasper Hvid, HomeBob

Hvad siger vores kunder?

Hvad er historien bag HomeBob?

HomeBob blev stiftet, da vi kunne se, at danske husejere bøvlede med en masse tilbagevende opgaver uden for hjemmet selvom de meget hellere ville bruge fritiden sammen med familien og på andre (og lidt sjovere!) ting. Det resulterede i, at mange ikke fik gjort noget ved det og i stedet mærkede den dårlige samvittighed vokse sig større og større samtidig med, at bolig, have og omgivelser langsomt forfaldt.

Vil du lære HomeBob bedre at kende?

Nu hvor du har lært os bedre at kende kan vi måske også lære dig bedre at kende? Står du og mangler hjælp til en eller flere af de mange opgaver uden for og omkring din bolig giver vi dig meget gerne en hjælpende hånd. Bor du i bolig- eller grundejerforening kan vi også være behjælpelige med et samlet tilbud til alle beboere.

Læs mere om vores ydelser eller kontakt os. Så vender vi hurtigt tilbage med et uforpligtende tilbud. Og så bliver du fri for alt bøvlet og den dårlige samvittighed.

HomeBob – Så’ det ordnet!