Beskæring af træer priser

Vil du vide mere om priser på beskæring af træer? På siden her gør vi dig klogere på, hvordan et tilbud på træbeskæring typisk bliver beregnet.

HomeBob gør dig klogere på priser på beskæring af træ

Prisen på beskæring af træer, afhænger af flere forskellige faktorer ligesom på træfældning og kan variere meget for træ til træ, derfor er det svært at skrive en fast pris. Det kan være svært at gennemskue hvad det koster at få beskåret et træ, og derfor er det en god idé at sætte sig ind i, hvad priserne typisk beregnes ud fra. Nedenfor kan du læse mere om, hvad et tilbud på oftest er baseret på.

Beskæring af træer priser beregnes typisk udfra:

Der kigges blandt andet på adgangsforholdene nå der udregnes priser på beskæring af hæk

1) Adgangsforhold?

Et vigtigt element er adgangsforholdene i forhold til at estimere opgavens omfang og dermed også har indflydelse på prisen. Der kigges blandt andet på, om det er svært at komme til træet og om der omgivelser rundt om træet, der kan gå i stykker når et træ skal beskæres. Jo sværere det er at komme til, jo mere tid tager opgaven og prisen på beskæring af træer kan blive dyrere.
Højden kan have indflydelse på prisen for beskæring af priser

2) Hvor højt er træet og hvor meget skal der beskæres?

Et andet vigtigt element der har indflydelse på prisen af beskæring af træer, er hvor højt et træ er, hvor meget der skal beskæres og hvor mange træer der skal beskæres. Det har nemlig meget at sige om det er et højt birketræ, hvor træfælderen skal klatre op og beskære lidt efter lidt, end hvis det er et lille æbletræ, hvor man kan nå alt fra en stige.
Hvis du skal af med grenaffald efter beskæring af dit træ kan det koste ekstra

3) Bortskaffelse af grenaffald?

Der kan i et tilbud også indgå bortskaffelse af grenaffald i prisen. Nogle vælger selv at afskaffe grenaffaldet eller bruge det til brænde og dermed bliver det også billigere når du får en pris på træfældning. Hvis ikke du selv kan bruge grenaffaldet eller selv kan komme af med det, er det også noget du kan få en pris på.

Bliv klogere på træbeskæring priser

Det kan være svært som boligejer, at finde rundt i, hvad en god pris træbeskæring egentlig er. Som beskrevet ovenfor, er der flere ting som spiller en stor rolle i beregningen for træbeskæring priser. Dog vil prisen på træbeskæring altid være unik, da det er forskelligt fra opgave til opgave og derfor er det også svært at skrive en fast pris. Derfor kan det være en god idé at få flere tilbud på beskæring af træer, så du kan sammenligne dem. Man kan måske godt lade sig lokke af gode træbeskæring priser, men det er vigtigt at huske på, at lav pris ikke altid hænger sammen med et veludført arbejde. Vi anbefaler, at du altid er opmærksom på, hvilken ydelse du reelt køber, samt læser vilkår og betingelser igennem inden du slår til.

Pris på beskæring af træer

Alle træer er forskellige og derfor bliver prisen på beskæring af træer det også. Det du skal være opmærksom på, er hvad prisen inkludere, da der som tidligere beskrevet er mange ting, som kan spille ind på beskæring af træer priser. Prisen på en stor beskæring vil oftest være dyrere end prisen på en fældning. Det man som kunde betaler for er den tidskrævende proces ved beskæringsarbejde.

HomeBob anbefaler at du bruiger en professionel til beskæring af træer
Brug en professionel til beskæring af træ

Det handler dog ikke kun om prisen, når du skal have beskåret et træ. Det handler selvfølgelig også om, at firmaet har styr på, hvad de gør, og at du føler dig tryg ved at bruge dem. Det kan være svært at vide noget om på forhånd, når du ikke tidligere har brugt dem. Ved beskæring af træer anbefaler vi, at du kigger efter professionelle fagfolk, der er uddannet og certificerede træplejere til sådan nogle opgaver. Derudover kan også være en fordel at se efter om firmaet har forsikringer, der kan dække skader, der kan opstå i forbindelse med arbejdet.

Det kan også være en fordel at undersøge, hvad andre skriver om de forskellige firmaer på f.eks. sociale medier, Google eller Trustpilot. Det giver som regel et godt billede af, hvem der leverer et godt stykke arbejde, og hvem du måske bør undgå.

Beskæring af træer

Beskæring bør udføres med den rette teknik – det er nemlig ikke lige meget, hvor eller hvordan man beskærer et træ, og udføres det på den forkerte måde, risikerer man, at træet bliver sygt, grimt eller dør. Desuden er det vigtigt at være opmærksom på om træerne er fredede, da du ellers risikerer voldsomme bøder for beskæring. Vi anbefaler derfor at du rådfører dig med professionelle fagfolk der er specialiseret i beskæring af træer.

Ønsker du at vide mere om beskæring af træer så læs vores “Guide: Alt hvad du skal vide om beskæring af træer (kronereduktion“.

Vil du have et tilbud på beskæringen af dine træer?

Hos HomeBob tilbyder vi beskæring af alle typer træer i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vi har de dygtigste fagfolk, der er udannet og forsikret. De sætter altid sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde. Uanset om det er et træ der skal fældes, topkappes eller beskæres, så er sikkerhed vigtigt for os. Vi går derfor meget op i, hvordan vi udfører arbejdet og på hvilken måde vi sikrer de omkringliggende arealer.

Du kan nemt og hurtigt få et tilbud, og vores fagfolk og kundeservice er altid til at få fat på i tilfælde af, at du har spørgsmål til beskæring af træer.

Må vi give dig et uforpligtende tilbud på beskæring af træer?