Kronereduktion og beskæring af træer

Lad os hjælpe med at beskære dit træ, så du slipper for besværet. Vi rykker ud i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Vi tilbyder kronereduktion og beskæring af træer i Storkøbenhavn og hele Nordsjælland
HomeBob tilbyder at beskære og fælde dit træ

SIKKER BESKÆRING AF TRÆER

Usikker på, hvordan opgaven med beskæring af træer skal gribes an? Lad HomeBobs certificerede fagfolk hjælpe med at beskære dit træ – sikkert, effektivt og til en fair pris.
Vi rykker hurtig ud

PROFESSIONEL TRÆBESKÆRING

Stjæler dine træer lyset på terrassen eller er der fare for skader på personer og omgivelser? Få hjælp af vores fagfolk, der har mange års erfaring med træbeskæring og træfældning.
Vores kundeservice sidder altid klar

VI ER KLAR HVIS DU HAR SPØRGSMÅL

Opgaven med beskæring af træer kan være svær at overskue for den almindelige husejer. Vi sidder klar med rådgivning og svar på alle dine spørgsmål til opgaven.

FÅ ET TILBUD PÅ BESKÆRING AF TRÆER

Udfyld venligst felterne herunder – så er du et skridt nærmere at få taget hånd om beskæring af dit træ.

OBS: Vil du vide mere om beskæring af træer? Så tag et kig på vores guide om beskæring af træer længere nede på siden.

Er du i tvivl om noget – så ring til os på 70 20 30 23.
(Åbent i hverdagene fra 10-14)

Hyppige spørgsmål om beskæring af træer:

Hvordan beregnes mit tilbud på træfældning/beskæring af træer?
Hvordan undgår I skader på mit hus?
Kan jeg få servicefradrag for træfældning/beskæring af træer?

VI HAR MANGE GLADE KUNDER

Vi hjælper i forvejen mange andre glade husejere med at få taget hånd om alle boligens udendørs opgaver. Se et udpluk her:


GUIDE: ALT HVAD DU SKAL VIDE OM BESKÆRING AF TRÆER (KRONEREDUKTION)

Beskæring af træer hos private

BESKÆRING AF TRÆER HOS PRIVATE ER IKKE ALTID LIGETIL

Måske er dine træer blevet så store, at de stjæler alt lyset i din have? Eller måske har de fået en hård medfart under en storm, så de er til fare for deres omgivelser? Der er mange forholdsregler, der skal tages, når træer skal beskæres ved private hjem. For at undgå skader på f.eks. hus, drivhus, legehus, hegn og andre omgivelser er det vigtigt, at opgaven udføres af folk med forstand på den. Desuden er det vigtigt at være opmærksom på om træerne er fredede, da du ellers risikerer voldsomme bøder for beskæring.
Træbeskæring med klatreteknik

TRÆBESKÆRING KRÆVER DEN RETTE TEKNIK

For at undgå skader på omgivelserne er der brug for den rette teknik, når du skal have beskåret dine træer. Nogle grene kan nås fra jorden, mens beskæring af større træer kræver, at man benytter en særlig klatreteknik, som kun uddannede fagfolk bør kaste sig ud i. Det gør, at træbeskæring kan udføres sikkert og i det rette tempo. Er uheldet ude er det vigtigt du er forsikret. Som privatperson vil din forsikring ikke altid dække, mens professionelle fagfolk selvfølgelig altid har den nødvendige dækning.
Beskæring af træer i Storkøbenhavn & Nordsjælland

BESKÆRING AF TRÆER I STORKØBENHAVN OG NORDSJÆLLAND

Vi har mange kunder i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Derfor kan vi tilbyde dig fordelagtige priser på beskæring af træer. Skal vi hjælpe dig næste gang vi er i dit lokalområde skal du blot udfylde formularen – så modtager du nemt og hurtigt et tilbud. Du kan trygt lade vores fagfolk tage hånd om alle former for beskæring, så du kan bruge tiden på andre ting. Vi lægger stor vægt på udføre et godt stykke arbejde, hvor kvalitet og sikkerhed er helt i top – og vi rydder selvfølgelig pænt op efter os.

HVAD ER FORMÅLET MED BESKÆRING AF TRÆER?

Der er normalt fem formål med at beskære træer – deraf er særligt de to første årsager, hvad der får husejere til at gå i krig med eller søge hjælp til opgaven:

 1. Sikkerhed – Beskæring fjerner grene, der kan være til fare for omgivelserne, hvis de brækker af under en storm.
 2. Formgivning – Typisk vælger man at beskære træer, fordi de er blevet for store og f.eks. dækker for at lys kan trænge ind eller for solen på terrassen.
 3. Foryngelse – Beskæring får træet til at sætte nye skud.
 4. Frugtsætning – Den rette beskæring kan give flere og større frugter, så det kan være værd at overveje, hvis du har frugttræer, der ikke giver så meget som du måtte ønske.
 5. Sundhed – Beskæring kan fjerne syge og knækkede grene, der kan sprede sygdomme.

BESKÆRING AF TRÆER – DET SKAL DU OVERVEJE INDEN DU GÅR I GANG

Opgaven med beskæring af træer – i nogle tilfælde kaldet kronereduktion – skal gribes rigtigt an. Inden du bare går i gang med ørnenæb og motorsav skal du overveje følgende:

 • Er der tale om ældre træer, har du så undersøgt med kommunen om de er omfattet af lokalplaner/underlagt fredning?
 • Er der akut behov for beskæring eller kan det vente?
 • Kan du selv løse opgaven eller har du brug for hjælp fra andre for at få den løst på sikker vis?
 • Er der ting omkring træet, der skal passes særligt godt på?
 • Hvordan er adgangsforholdene, når de afskårne grene skal fjernes fra din grund?
Rådgivning om beskæring af træer
Det kan være en god ide at få hjælp af professionelle fagfolk til beskæring af træer.

TRÆBESKÆRING AF FREDEDE TRÆER

Uanset hvem der skal stå for opgaven med træbeskæring er det vigtigt at huske på ovenstående punkter. Beskærer du et fredet træ er der risiko for store bøder – derfor anbefaler vi, at du søger svar hos kommunen inden du går i gang med at beskære især ældre træer.

UNDGÅ BESKÆRING AF TRÆER OM VINTEREN

Medmindre, der er opstået et akut behov, fordi træet er til fare for omgivelserne, så skal træbeskæring helst foregå om sommeren. Træer har bedst af ikke at blive beskåret, da de skal bruge energi på at hele “såret”. De åbne sår giver frost, bakterier og svampe gode betingelser – derfor er sommeren generelt det bedste tidspunkt.

GUIDE: SÅDAN BESKÆRES TRÆER PÅ DEN BEDSTE MÅDE

Guide til beskæring af træer

Umiddelbart kan det virke meget ligetil at beskære træer. Der er dog mange ting, der er vigtigt at huske på for, at træet fortsat har gode vækstbetingelser:

 1. Brug altid en skarp beskæresaks eller sav, så snittet bliver så rent og lige som muligt. Det minimerer risikoen for, at såret på træet bliver angrebet af bakterier eller svampe. Er grenene store kan du med fordel gøre brug af en motorsav.
 2. Sørg for at skære grene af, som har skader, er visne eller angrebet af sygdom. Grene, som vokser på tværs og gnider mod andre grene, så barken går i stykker, bør også skæres af.
 3. Større grene skal skæres af helt inde ved stammen, men uden at skære i selve stammen. Det er vigtigt at bevare den ring, som sidder omkring roden af grenen (kaldet “grenkraven”), da det ellers er meget svært for træet at hele såret efter beskæringen.
 4. Er grenen er stor, tyk og tung, bør du fjerne den i flere stykker, da den ellers kan rive barken på stammen af, når den falder ned. Desuden mindsker det også risikoen for skader på omgivelserne.
 5. Husk ind imellem at træde et par skridt tilbage og vurdér dit arbejde, så du ikke kommer til at beskære træet for kraftigt. Det kan både se grimt ud og være skadeligt for træet.
 6. Læg eventuelt afklippede smågrene, kviste og blade på komposten. Større grene kan bruges til brænde, huler, flethegn/kvashegn eller laves til flis med en flismaskine. Du kan også køre alle grenene på genbrugspladsen.

PRISER PÅ BESKÆRING AF TRÆER

Prisen på beskæring af træer afhænger af mange faktorer såsom antallet af træer, træsorten, højde og ikke mindst omgivelser og adgangsforhold. Læs mere om priser på beskæring af træer.

Vil du have et tilbud på beskæring af træer, så udfyld vores formular og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

BESKÆRING AF POPULÆRE TRÆSORTER

Det kan være nødvendigt at træffe særlige forholdsregler afhængigt af, hvilket træ du ønsker beskåret. Vi hjælper med beskæring af de mest udbredte træsorter hos husejere i Danmark:

HVAD ER FORSKELLEN MELLEM BESKÆRING OG TOPKAPNING/STYNING?

I særlige tilfælde kan der være behov for ekstra hård beskæring – også kaldet topkapning eller styning. Ved styning af et træ bliver alle grene/skud skåret tilbage til samme punkt for at give træer en chance for starte forfra og lave nye skud. Styning er ofte brugt ved f.eks. en álle med træer eller en række buske, men også i nogle tilfælde, hvis træerne når en højde man anser for usikker og frygter, at en stærk storm kan blæse dem om kuld.

Læs mere i vores guide om topkapning/styning af træer.

FÅ HJÆLP TIL AT BESKÆRE TRÆER

Det kan være en god ide at få professionel hjælp til større opgaver med beskæring af træer. Erfarne fagfolk ved, hvordan opgaven skal gribes an og særligt, hvilket forholdsregler der bør tages ift. dit hus og omgivelserne. De garanterer for sikkerheden og leverer et flot og holdbart resultat.

Udover at være behjælpelige med fældning eller beskæring af dine træer kan de også hjælpe dig med opgaver som klipning af grenaffald, oprydning, rodfræsning og bortkørsel af affaldet, men dette vil selvfølgelig have indvirkning på prisen. Kontakt os og hør, hvad den rette løsning er for dig, og vi udregner en pris til dig.

Bestil beskæring af træer online

Bestil hjælp til udendørs opgaver online

Søger du beskæring af træer online, så er du havnet det rette sted. På Homebob.dk kan du nemt og hurtigt få et tilbud på beskæring af træer, træfældning og en lang række andre ydelser. Det eneste du skal gøre er at udfylde vores formular – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Vil du have et tilbud på beskæring af træer?