Træfældning pris

Vil du vide mere om træfældning priser? På siden her gør vi dig klogere på, hvordan et tilbud på træfældning typisk bliver beregnet.

Prisen på træfældning afhænger af mange ting som HomeBob gør dig klogere på

Prisen på træfældning afhænger af mange forskellige ting og kan variere meget fra træ til træ, derfor er det svært at skrive en fast pris. Det kan være svært at finde ud af, hvad priser på træfældning præcist koster, og derfor er det en god idé at sætte sig ind i, hvad priserne typisk beregnes ud fra. Nedenfor gør vi dig klogere på, hvad et tilbud på oftest er baseret på.

Træfældning priser beregnes typisk udfra:

Når en pris på træfældning udregnes afhænger også af adgangsforholdene

1) Adgangsforhold?

Adgangsforholdene er et vigtigt element i forhold til at estimere opgavens omfang og dermed har indflydelse på prisen. Der kigges blandt andet på om træet kan lægges ned i et hug eller om det kræver flere beskæringer. Der kigges også på om træet kan falde ned i noget, der kan gå i stykker, og derfor gør det også opgaven sværere, og træfældning prisen kan blive dyrere.
Hvor mange træer og højden har indflydelse på prisen på træfældning

2) Hvor højt og hvor mange træer skal fældes?

Et andet vigtigt element der har indflydelse på den træfældning pris der indregnes i tilbud, er hvor højt træet er, og hvor mange træer der skal fælles. Det har nemlig meget at sige om det er et højt birketræ, hvor træfælderen skal klatre op og fælde lidt efter lidt, end hvis det er et lille æbletræ, hvor man kan nå alt fra en stige.
I prisen på træfældning kan der også indregnes bortskaffelse af grenaffald

3) Bortskaffelse af grenaffald?

Der kan i et tilbud også indgå bortskaffelse af grenaffald i prisen. Nogle vælger at beholde resterne af træet til brænde og dermed bliver det også billigere når du får en pris på træfældning. Hvis ikke du selv kan skære træet ud til brænde, er det også noget du kan få en pris på. Nogle vælger også at tilkøbe stubfræsning, så de får bugt med alle rødderne. Du kan her lære mere om “stubfræsning og rodfræsning“.

Fældning af træer priser

Prisen på træfældning kan variere meget fra træ til træ. Som beskrevet ovenfor, er der flere ting som spiller en stor rolle i beregningen for den pris for fældning af et træ. Det handler i sidste ende om den tid en opgave tager, og derfor kan det være svært at give en præcis pris på fældning af træer. Dog er ikke altid, at det kun handler om tiden i et tilbud på træfældning.

Nogle fagmænd skal først ud for at besigtige opgavens omfang før de kan give et tilbud, og der indregner de også kørsel i prisen. Det kan medføre højere priser end du behøver gå med til. I visse tilfælde kan du se prisen på fældning af træ bliver dyrere, hvis du vil have opgaven udført hurtigt i stedet for at vente en uge eller to til fagmanden har tid.

Hvad koster træfældning?

Det er meget forskelligt, hvad træfældning koster, og hvordan de forskellige firmaer udregner prisen. Derfor har vi lavet en liste på hvad du skal være opmærksom udfra de tilbud du får som kan gøre dig klogere på, hvad træfældning i sidste ende koster dig:

  • Nogle firmaer har en fast timepris.
  • Nogle har differentierede priser alt efter, om det er en stor eller en lille opgave.
  • Hos nogle betaler du pr. meter træ, der skal fældes.

Derudover kan det også koste ekstra, hvis et firma skal sende flere personer ud. Det kommer nemlig meget an på om træet kan fældes fra jorden, eller om træet skal beskæres over flere omgange.

Få et tilbud på træfældning gratis

Det kan være svært som boligejer at finde rundt i, hvad en god pris trædfældning egentlig er. Dog vil prisen på træfældning altid være unik, da det er forskelligt fra opgave til opgave, og derfor er det også svært at skrive en fast pris. Derfor kan det være en god idé at få flere tilbud på træfældning gratis, så du kan sammenligne dem. Man kan måske godt lade sig lokke af gode gratis træfældning tilbud, men det er vigtigt at huske på, at lav pris ikke altid hænger sammen med et veludført arbejde. Vi anbefaler, at du altid er opmærksom på, hvilken ydelse du reelt køber, samt læser vilkår og betingelser igennem inden du slår til.

Inden du får et tilbud på træfældning bør du altid tjekke op på om dit træ er fredet. Du kan nemlig risikere at få voldsomme bøder for at fælde et fredede træ. Du bør derfor henvende dig hos din kommune for at få svar på om du må fælde dit træ.

Hvilket firma skal jeg vælge?

Om du vælger den lokale fagmand, som driver virksomheden alene eller et af de større og mere etablerede firmaer til at udføre opgaven er selvfølgelig op til dig selv. Der kan være fordele og ulemper ved begge. Der findes rigtig mange firmaer som tilbyder træfældning, og derfor kan det være svært at finde ud af om den pris, de angiver, er i den lave eller høje ende.

Det du skal være opmærksom på, er hvad prisen inkluderer, da der som tidligere beskrevet er mange ting, som kan spille ind på prisen for at få fældet træer. Det handler dog ikke kun om prisen, når du skal have fældet et træ. Det handler selvfølgelig også om, at firmaet har styr på, hvad de gør, og at du føler dig tryg ved at bruge dem. Det kan være svært at vide noget om på forhånd, når du ikke tidligere har brugt dem.

Ved træfældning anbefaler vi, at du kigger efter professionelle fagfolk, der er uddannet og certificerede træplejere til sådan nogle opgaver. Derudover kan også være en fordel at se efter om firmaet har forsikringer, der kan dække eventuelle skader, der måtte opstå i forbindelse med arbejdet.

Det kan være svært at finde den rette til træfældningog dermed også prisen
Sikker træfældning er vejen frem.

Det kan også være en fordel at undersøge, hvad andre skriver om de forskellige firmaer på f.eks. sociale medier, Google eller Trustpilot. Det giver som regel et godt billede af, hvem der leverer et godt stykke arbejde, og hvem du måske bør undgå.

Billig træfældning ikke altid løsningen

Det er ikke altid du skal vælge den billigste på market til træfældning. Det kan være fristende at takke ja til et billigt tilbud på træfældning eller benytte sig af gør-det-selv-løsninger, men vær opmærksom på at få det gjort rigtigt. I værste fald kan det være, du selv kan komme til skade eller hvis du ikke har styr på om det træ du vil fælde er fredet kan det koste dig dyrt. Vi anbefaler derfor, at du rådfører dig med professionelle fagfolk, der er specialiseret i træfældning.

Vil du have et tilbud på træfældning?

HomeBob tilbyder træfældning i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vi har de dygtigste uddannede fagfolk, der er forsikret og altid sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde. Uanset om det er et træ der skal fældes, topkappes eller beskæres, så er sikkerhed vigtigt for os. Vi går derfor meget op i, hvordan vi udfører arbejdet og på hvilken måde vi sikrer de omkringliggende arealer.

Du kan nemt og hurtigt få et tilbud, og vores fagfolk og kundeservice er altid til at få fat på i tilfælde af, at du har spørgsmål til træfældning.

Må vi give dig et tilbud på træfældning?