Kan man få servicefradrag for fliserens?

Servicefradrag for fliserens

JA – du kan godt få servicefradrag for fliserens. Du får det ved selv at indberette det via selvangivelsen på Skat. På siden her kan du læse mere om, hvor meget du er berettiget til, hvad du skal være opmærksom på og hvordan du gør det.

FLISERENS HÅNDVÆRKERFRADRAG

Fliserens fradrag går under kategorien servicefradrag – ikke at forveksle med håndværkerfradrag – som er et fradrag, der kan trækkes fra i personindkomsten og som dermed er skattefrit. Det betyder, at du, når året er omme, har mulighed for at spare penge i skat. Så i virkeligheden kan man sige, at vores i forvejen overkommelige priser på fliserens er endnu mere fordelagtige i sidste ende. Det er ikke kun fliserens du kan få skattefradrag for, men du kan få det på en lang række serviceydelser i og udenfor hjemmet.

HVOR MEGET KAN TRÆKKES FRA I SKAT PÅ FLISERENS?

Man kan få trukket for op til 6.600 kr. pr. person i 2023 fra i skat på fliserens i husstanden, hvis man er over 18 år og skattepligtig. Det er kun den betalende, som kan gøre brug af fradraget.

Et eksempel på servicefradrag for fliserens

Man kan få skattefradrag for fliserens
Men hvad vil det egentlig sige, at man kan få trukket for op til 6.600 kr. pr. person i 2023 fra i skat på fliserens? Det har vi lavet et lille eksempel på nedenfor:

Hvis vi antager, at du som enkeltperson et år har brugt 3.900 kr. på fliserens og har en fradragsværdi på 26% (det afhænger selvfølgelig af din indkomst), så sparer du 1.014 kr.

3.900 kr. x 0,26 = 1.014 kr.

HVORDAN TRÆKKER MAN FLISERENS FRA I SKAT?

Skattefradraget på fliserens trækker du fra ved selv indberette det på Skat.dk, hvor du også kan læse mere om servicefradrag og de generelle betingelser.

For at få servicefradrag skal du være opmærksom på følgende:

  • Du skal være 18 år og skattepligtig.
  • Du kan kun få fradrag for arbejdsløn inklusive moms (ikke for materialer).
  • Du skal betale elektronisk f.eks. med Dankort, MobilePay eller via netbank (ikke med kontanter).

HomeBob hjælper dig med at få styr på fradraget, og derfor sender vi dig automatisk en oversigt med det samlede beløb, du har købt fliserens for hos os, så du slipper for at lede efter kvitteringer for hele året. Det gør det endnu nemmere for dig at indberette fliserens hos Skat.

Må vi give dig et uforpligtende tilbud på fliserens?