Fliserens pris

Vil du vide mere om fliserens pris? På siden her gør vi dig klogere på, hvordan et fliserens tilbud typisk bliver beregnet.

Fliserens pris - Hvad koster fliserens?

Fliserens pris afhænger af flere forskellige faktorer. Det er derfor ikke muligt at sige, at man betaler en fast pris pr. m2 fliser eller for tiden det tager at rense alle fliser, men begge dele spiller ind i et fliserens tilbud.

Der findes en skov af firmaer og enkeltpersoner, der tilbyder fliserens til private, og det kan være svært at finde ud af om den pris, de angiver, er i den lave eller høje ende. Derudover er det vigtigt at være skarp på, hvad prisen inkluderer, da fliserens består af flere etaper.

En fliserens pris beregnes typisk ud fra:

1) ANTAL M2 FLISER?

Jo større et område med fliser, du har, jo længere tid tager det at rense alle fliser. Derudover tager det længere tid, hvis du har flere små områder udover din terrasse eller indkørsel som f.eks. flisegang rundt om huset.

2) KANTER OG TRAPPER?

Prisen vil ligeledes være påvirket af mængden af kanter omkring flisearealerne samt hvis der er niveauforskel mellem to terrasser, som derfor er forbundet med flisetrapper. Dette gør opgaven lidt vanskeligere og mere tidskrævende.

3) FLISERENS ELLER BEHANDLING?

Trænger dine fliser til den helt store tur pga. flisepest, alger og mos? Eller har du for nylig fået foretaget fliserensning, og er der derfor blot tale om algebehandling? Det koster mere, hvis fliserne skal renses i bund først.

Fliserensning pris – Hvad koster fliserens?

Som beskrevet ovenfor er det tydeligt, at tid spiller en stor rolle i beregningen af fliserens tilbud. En firkantet terrasse er billigere at få renset end, hvis du har fliser hele vejen rundt om huset – selv, hvis der er tale om samme antal m2 samlet set.

Du skal dog huske på, at det ikke kun handler om tiden, det tager at rense fliser. Nogle fagmænd skal først ud for at besigtige dine fliser før de kan give et tilbud og indregner også kørsel i prisen. Det kan medføre højere priser end du behøver gå med til. I visse tilfælde kan det også koste dig ekstra, hvis du vil have opgaven udført hurtigt i stedet for at vente en uge eller to til fagmanden har tid.

Rensning af fliser pris

En anden ting, der typisk gør sig gældende ift. priser på rensning af fliser er, at mange firmaer tager en minimumspris uanset antal m2 fliser for kørsel, opsætning og rensning. Ved større arealer kommer der typisk et tillæg pr. ekstra m2 fliser.

Fliserens tilbud

Hvad er et godt fliserens tilbud?

Når du som boligejer skal finde en fagmand til at udføre fliserens er det nemt at lade sig lokke af gode tilbud med f.eks. “20% rabat lige nu”, “15 års garanti” eller lignende. Det er dog vigtigt at huske på, at en lav pris ikke nødvendigvis går hånd i hånd med et stykke veludført arbejde.

Firmaer, der lokker med disse tilbud, har nemlig ofte blot et mål om flere kunder i butikken, og der kan det nogen gange gå lidt for stærkt, hvilket kan medføre et resultat, du i sidste ende ikke helt er tilfreds med. Derudover anbefaler vi altid, at du er opmærksom på, hvilken ydelse du reelt køber samt læser vilkår og betingelser, så du ikke køber katten i sækken.

Vidste du, at du kan få servicefradrag for fliserens? Læse mere her.

Hvilket firma skal jeg vælge?

Om du vælger den lokale fagmand som driver biksen alene eller et af de større og mere etablerede firmaer til at udføre opgaven er selvfølgelig op til dig selv. Der kan være fordele og ulemper ved begge.

Vælger du en lokal fagmand kan du drage fordel af, at han/hun ikke behøver køre lange afstande og nemt kan få dig med på ruten af eksisterende kunder i området. Ulempen er dog, at du i tilfælde af sygdom ikke kan få renset fliser, og den type enkeltmandsvirksomhed må også somme tider kæmpe ekstra for at holde skindet på næsen pga. hård konkurrence fra større firmaer.

Prisen på rensning af fliser varierer
Vælg en fagmand, du er tryg ved til at udføre fliserens

Større firmaer er mindre sårbare i tilfælde af sygdom, men kan til tider være mindre personlige i det du kan ende som bare endnu en kunde blandt mange hundrede eller måske tusinde kunder. Antallet af kunder gør dog, at disse firmaer sjældent må lukke ned pga. konkurrence, og du kan derfor holde fast i samme firma år efter år, hvis du finder den rigtige.

Det kan også være en fordel at undersøge, hvad andre skriver om de forskellige firmaer på f.eks. sociale medier, Google eller Trustpilot. Det giver som regel et godt billede af, hvem der leverer et godt stykke arbejde, og hvem du måske bør undgå.

Billig fliserens er ikke løsningen

Fliserens kan være med til at forlænge levetiden på dine fliser, hvis arbejdet udføres ordentligt, og der efterbehandles på den rigtige måde. Det kan være fristende at takke ja til et tilbud og billig fliserens eller benytte sig af gør-det-selv-løsninger, men vær opmærksom på at få det gjort rigtigt. I værste fald kan det nemlig ellers gå ud over fliserne og modstandsdygtigheden overfor alger, der kan medvirke til frostsprængninger. Og så bliver billig fliserens pludselig en rigtig dyr løsning, hvis du i stedet ender med at må anlægge helt nye fliser.

Vil du have et tilbud på fliserens?

HomeBob tilbyder fliserens i Storkøbenhavn & Nordsjælland. Vi samarbejder med de dygtigste lokale fagfolk, der alle sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde. Vi giver garanti på alt arbejde, vi udfører og har som mål, at boligejere skal undgå alt bøvlet. Du kan nemt og hurtigt få et tilbud, og vores fagfolk og kundeservice er altid til at få fat på i tilfælde af, at du har spørgsmål til fliserens. Vi har masser af glade kunder og vil med glæde tage dig med på ruten næste gang.

Må vi give dig et uforpligtende tilbud på fliserens?