Algerens og algebehandling af fliser

Har du fået grønne alger på dine fliser og vil du gerne have hjælp til at fjerne dem - læs mere på siden nedenfor.

Få svar på hvordan du fjerner alger fra dine fliser

Med det fugtige klima vi har i Danmark, er det næsten umuligt at undgå alger på sine fliser. Det er et årligt tilbagevendende problem som mange husejere døjer med. Alger på fliserne er for det første ikke særligt pænt at se på, men fliserne kan også blive spejlglatte og i værste tilfælde kan du falde og slå dig. Du kan læse mere på denne side, om hvordan alger ser ud, og hvordan du kan komme af med dem.


Få et tilbud på rensning af terrassefliser

HomeBob tilbyder rensning af terrasse i Storkøbenhavn & Nordsjælland. Udfyld felterne herunder, og vi vender hurtigt tilbage med et tilbud på fliserens.

Er du i tvivl om noget – så ring til os på 70 20 30 23.
(Åbent i hverdagene fra 10-14)

Hvordan ser alger på fliser ud?

Alger er små grønne vækster, som kan vokse på dine fliser. De lever allerbedst i skyggen, så jo mindre sol fliserne får destro mere plagede bliver de. Alger er som sådan ikke farlige for fliserne, men de grønne fliser er bare grimme at se på, og som endnu en uheldig effekt bliver de livsfarligt spejlglatte. Det kan være svært at undgå alger på sine fliser, men heldigvis kan de fjernes med algerens eller en algebehandling, som du kan læse mere om nedenfor.

Du kan med det samme se at dine fliser bliver rene med algerens
Få dine fliser til at se nye ud med en algerens.

Algerens til dine fliser

Du kan med algerens få dine fliser pæne igen. Hvis du er hårdt ramt af alger på dine fliser og ønsker, at de skal blive rene igen, så skal der en algerens til at bekæmpe algerne. En algerens renser dine fliser for alger, så du vil allerede efter kunne se, at dine fliser er blevet som nye igen. Men efter en algerens, så anbefaler vi, at give fliserne en algebehandling som forebygger og forlænger resultatet af den algerens fliserne har fået. Sidste step for at få det mest optimale ud af en algerens vil være at imprægnere fliserne. Det giver dine fliser en beskyttende overflade, der gør fliserne modstandsdygtige overfor vand og snavs. Hvis du foretager hele ovenstående behandling, vil du ikke kun få dine fliser til at se ud som nye, men det vil også forlænge dine flisers levetid.

Hvad er en algebehandling?

En algebehandling er som regel en behandling, man giver fliserne efter de er blevet renset, og derefter kan det bruges som en årlig vedligeholdelse, alt efter hvor hårdt ramt du er af alger. Med en algebehandling undgår du, at bruge en masse tid og kræfter på at få bugt med algerne. Algebehandlingen fjerner effektivt de grimme alger og får dine fliser til at se pæne og rene ud igen.

Brug algefjerner til dine fliser

Du kan bruge algefjerner på dine fliser, hvis de er blevet overtaget af de grønne alger. Der findes forskellige typer af algefjerner som man kan spraye på fliserne. Sprayen fjerner alger på fliser, men det er også med til at forebygge nye angreb. Mange produkter skal sprayes på i tørt vejr, have ro til at virke og til sidst vasker man selv fliserne af, eller også bliver sprayen skyllet væk, næste gang det regner. Det er vigtigt, at man giver fliserne et jævnt lag algefjerner, så man til sidst ikke står med områder, hvor der stadig er alger.

Hvornår skal jeg fjerne alger på fliser?

Du kan fjerne alger hele året, men vi anbefaler, at du gør det to gange om året. En gang om foråret og en gang om efteråret, hvis du vil have algefrie fliser. Når du skal i gang med algefjerneren om foråret, bør du først bruge den, når der ikke længere er frost. Om efteråret får du den bedste effekt ved at spraye algefjerner på dine fliser, når der er masser af fugt i vejret og meget lidt sollys. Hvis du kun vil fjerne alger på fliser en gang om året, så får du mest ud af at gøre det om foråret. Det er nemlig der, du vil få mest glæde af dine rene fliser, som kan nydes med grillaftner på terrassen henover sommeren.

FÅ HJÆLP TIL AlGERENS OG ALGEBEHANDLING

Lad HomeBob stå for at rense dine fliser, så du slipper af med algerne. Vores fagfolk kører i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland og ved alt om at fjerne alger, så dine fliser kommer til at fremstå som nye igen. De sørger for at rense dine fliser for alger, så du slipper for at sætte dig ind i, hvordan du skal bære dig ad. Derudover slipper du for selv, at skulle i gang med det hårde arbejde og kan i stedet bruge tiden på at hygge med familien.

Vil du have hjælp til fliserens?