Lad HomeBob passe godt på dit hus

Vi sørger for at pudse dine vinduer løbende for kun 99 kr. om måneden – og vi står til rådighed hvis du får brug for hjælp til hækken, fliserne, tagrenderne eller andre vigtige opgaver. Gode folk til gode priser!

HomeBob tilbyder hjælp til boligejere

Slip for bøvlet

Som husejer har du mange opgaver at se til. Ikke alene skal du tage hånd om reparationer, ofte akutte, men du skal også løbende vedligeholde boligen, så den bevarer sit pæne udseende, beholder værdien og ikke får dyre skader.

Lad HomeBob klare opgaverne for dig – så du kan bruge tiden på noget andet. Vi har mere end 2.000 tilfredse medlemmer – og ofte mange på den samme vej. Derfor kan vi tilbyde dig at klare opgaverne for dig til en rigtig god pris. Du slipper for at ringe rundt til 117 firmaer, men kan trygt få hjælp til opgaverne fra gode folk til gode priser – og helt uden bøvl!


Mere end 2.000 tilfredse medlemmer

Vi garanterer kvalitetsarbejde hver eneste gang. Og det har medført en fremragende trustpilot score fra vores kunder på 4.9 – den er vi ekstremt stolte over!

Vi kan også hjælpe dig med andre opgaver

Der er nok at se til som husejer – og tiden er ofte knap. Vi har specialiseret os i at ordne opgaverne for vores mere end 2.000 medlemmer, og kan derfor udføre arbejdet ekstremt effektivt.

Og det er netop årsagen til, at du som medlem kan få hjælp til fra vores gode fagfolk, til rigtig gode priser. Så slipper du for at ringe rundt til 117 firmaer, og du kan bruge tiden på noget andet.

Herunder nogle eksempler på opgaver vi også kan klare for vores medlemmer:

Beskæring af hæk i Vedbæk

Hækklipning

Få vejens flotteste hæk uden at skulle bruge weekenden på at klippe hæk.
Derefter påfører vi algebehandling

Fliserens

Gør terrassen sommerklar og forlæng dine flisers levetid.
Læs de gode råd om klipning og beskæring af et æbletræ

Træfældning og beskæring

Få fældet eller beskåret træerne i haven, så de ikke stjæler lys og plads.